Erzurumspor’un pozisyonu ile ilgili konuşan ünlü hakem yorumcusu Erman Toroğlu, “Şimdi Erzurumspor’a bir şey diyemeyeceğim. Erzurumspor’da Mehmet uzun zamandır var. Abdullah Avcı'ya diyemeyeceğim yeni geldi.

Ben bu kadar rahat gol pozisyonuna girilen.. Olacak şey değil. İki tarafta kötü orta sahada. İkinci yarı yine pozisyon olacak. Sahada müsait. Hakeme şunu söyleyeyim. Gençleri artık vermeleri lazım. Bu çocuklar hatada yapsalar ben bunlara varım. Çünkü var ya babalar, şeytanlar.. Versinler bunlara 10 tanesinden 5 tanesi çıkarsa büyük rakam. İyi niyetle idare ediyor. Çapı kadar.. Aslında zor bir maç bu maç. Trabzon öyle veya böyle aşağılarda ama Trabzonspor. Bu maç her türlü şeye gebe. Şu daha iyi olur demiyorsun.

Ekuban çıktı sahneye bir gol attı çok zor bir gol. Saha çok ağır. Yağmurda durmuyor. Hakemin VAR ile iptal ettiği pozisyon var. Şöyle pozisyon. Top geldi, Erzurumlu oyuncu topa vuracak. Fakat, Trabzonlu oyuncu da geldi. Trabzonlu oyunu Erzurumlu oyuncudan evvel topa ayağını uzattı. Sol ayağını uzattı. Erzurumlu da sağ ayağıyla vuracak.

Erzurumlu sağ ayağıyla vurmadan evvel, Trabzonlu uzanıp topa vurayım dedi. Fakat Erzurumlu oyuncu Trabzonlu oyuncunun arkadan kaval kemiğine vurdu. O ayakta topa vurdu ve gol oldu. Hakem önce gol verdi. Sonra VAR çağırdı faul pozisyonunu verdi.

Şöyle bir yorum da yapabilirdi. Kardeşim ben topa vuracaktım sen ayağını soktun, beni bozdun. Ben topa yerine senin ayağına vurdum ama gol oldu. Orada ayağına vurmayacaksın topa vuracaksan çabuk olacaksın. İki yönlü düşünebilirsin. Ayağına vuruyorsun gol oluyor. Geç kalmışsın. Çabuk olacaksın. Ben ayağımı sokarım. Sen benim ayağıma vurursan..” dedi.

 
Editör: TE Bilisim