ELLERİNİ OVUŞTURANLARA İNAT…

Trabzon'un Çarşıbaşı ilçe Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu, Trabzonspor için birlik çağrısında bulundu. Başkan Nuhoğlu, “Son haftalarda takımımız Trabzonspor'un yaşamakta olduğu olumsuzlukların sonucunda bazı çevreler ve kenarda Trabzonspor'un bu kötü halini bekleyerek ellerini ovuşturanlara inat, Trabzonspor'dan şampiyonluklar ve kupa beklerken böyle sonuçların olabileceğini beklemiyorduk. Elbette Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri de böyle bir durum beklemiyordu, onların planları da Trabzonspor'un yapılandırılan borçlarını ödemeye devam etmek, Trabzonspor'un değerini borsada olduğu gibi yine en üst seviyelere çıkartmak, takımı Avrupa ayarına taşımaktı.
 
KOL KOLA KENETLENMELİYİZ

Trabzonspor'u taraftarla kenetlemek kol kola şampiyonluklar yaşamak, satın alınan ve altyapıdan yetiştirilen futbolcuları satıp kulübün borçlarını ödemekti. Evet tam da böyle yapılıyorken bir el değdi bizi şampiyonluktan etti, Avrupa Şampiyon Kulüpler kupasına gitmemizi engelledi. Tam da o zaman düşüşümüzle birlikte demoralize olmamızla başladı. Şimdi tekrar düştüğümüz yerden hep birlikte kol kola kenetlenerek kalkma zamanı. Bakanlarımız, Milletvekillerimiz, Siyasi Parti başkanlarımız, Bürokratlarımız, İş İnsanlarımız, Kulüp Yöneticilerimiz, taraftarlarımız ve derneklerimiz ile hep birlikte kol kola vererek düşman çatlatırcasına mücadelemize yeniden başlamalıyız” dedi.
 
OYUNA GELME TRABZONSPORLU

Başkan Nuhoğlu şöyle devam etti; “Canımızdan çok sevdiğimiz, başarısı için yağmur çamur demeden her türlü fedakarlığı gösterdiğimiz Trabzonspor'u, kişisel çekişmeler, hesaplaşmalar ve siyasi hesapların ortasına çekenleri uyarıyoruz. Bizim tarafımız her zaman Trabzonspor'un yanıdır. Siz de Trabzonspor'un önünde, yanında ve tarafında olun. Burada camiamızın dışındaki kirli odakların istedikleri bellidir. Amaç hem siyasi olarak Trabzonspor'umuzu yıpratmak hem de başkanımız Ahmet Ağaoğlu ile yönetimi arasında kavga çıkartmak ve Trabzonspor'un yalnız, güçsüz, savunmasız kalmasını sağlamaktır. Hayatını Bordo-Mavili renkler üzerinden şekillendiren renktaşlarımızın hiçbirinin kabul etmeyeceği bu durum karşısında birlik çağrımızı yineliyoruz. Tarafınız Trabzonspor'un yanı olsun. Trabzonspor'umuzu güçsüz, yenik, yalnız ve savunmasız hale getirmek için uğraşanlara karşı Trabzonspor için bir olalım, birlik olalım.” BAHATTİN BAŞTÜRK
 
Editör: TE Bilisim