SEZON ÖNCES KAMPINI DEĞERLENDİRDİ!

''Sezon öncesi kampımız gayet iyi gidiyor. Her şey bizim açımızdan olumlu geçiyor. Çok iyi bir kamp oluyor. Trabzonspor büyük bir takım. Büyük bir takımın hedefi her zaman ligi, kupaları ve büyük başarıları kazanmaktır. Yeni katılan arkadaşlarımız da çiyi çalışıyor. Tek hedefimiz ve odak noktamız hedefimize doğru ilerlemek ve bunun için iyi çalışıyoruz" 

GERVİNHO'YA ÖVGÜLER...

"Aramıza yeni arkadaşlarımız katıldı. Hem oyuncu hem de karakter olarak çok iyi isimler. Biz de tecrübelerinden faydalanmak istiyoruz. Onları aramıza almaya devam ediyoruz. Gervinho çok yetenekli bir oyuncu. Aramızda da çok iyi bir iletişim var. Gervinho ile aramızda çok özel bir iletişim var ve bu sezon bu özel iletişimi herkese hissettireceğiz" 

KAPTANLIK SORUSUNA NET YANIT!

Kaptanlık konusunda "En iyi şekilde yapmaya çalışırım" diyen Anthony Nwakaeme, oynadığı mevkiler konusunda "Bu sezon beni benzer yerlerde göreceksiniz. Oynadığım herhangi bir yenrde mutlu olan bir oyuncuyum. İsmail Köybaşı ile çok fazla antrenmana çıkmadık. Ancak bir kaç çalışmada birlikte olduk. Orada da gördüğümüz kaliteli ve iyi bir oyuncu olduğu yönünde" açıklamasını yaptı. 

YENİ SÖZLEŞMEYE YEŞİL IŞIK!

"Yöneticilerimiz ne zaman benimle sözleşme konuşmak isterse o zaman konuşurum. Türkiye'de ve Trabzonspor'da olmaktan mutluyum"

TARAFTARLARI ÖZLEDİM...

''Koronavirüs sonrası taraftarları özledim. Tam kapasite olmasa bile yarı kapasite olması iyi olur. Ancak taraftarların döneceği günü dört gözle bekliyorum" 

ALTYAPI OYUNCULARINA NET MESAJ!

"Burada çok yetenekli ve genç oyuncuları görmüştüm. Kimisi belki A takımda oynayamadı ama onlara söyleyeceğim şey asla vazgeçmemeleri. Trabzonspor'un altyapısından ve gençlerinden gerçekten çok etkilendim. Burada 3 yılım geçti. Burada iyi performanslar sergiledim. Geçen sezon hocamızın gelişinin ardından çıkış yakaladık. Bu seneki hedefimiz iyi başlamak ve ligi iyi bitirmek istiyoruz" 

RONALDİNHO'YA KARŞI...

"Ronaldinho'ya karşı hazırlık maçı da olsa bir maçta forma giymek isterdim. Bunu yapmadan futbolu bırakırsam içimde kalır" diyerek sözlerini tamamladı. 

Editör: TE Bilisim