AİLEM TRABZONLU 

Gökdeniz Bayrakdar, Trabzon kökenli bir ailenin Kocaeli doğumlu en küçük oğlu. İsmini, Trabzonspor'un eski yıldızı Gökdeniz Karadeniz'den aldı. Kocaelispor'un transfer yasağının da etkisiyle 16 yaşında 3. Lig'de forma giyerken, üç sezonda giderek yükselen performansıyla parmakla gösterilmeye başladı. Henüz 20 yaşında Antalyaspor'un sağ kulvarını parselledi ve hem yeteneği hem de genç yaşına rağmen üstün fizik gücüyle Süper Lig'in değerli oyuncuları arasına girmeyi başardı. İki hedefinden birisi A Millî Takım, diğeri ise Bundesliga. 

GÖKDENİZ KARADENİZ BULUŞTUM 

TFF’nin TAM SAHA Dergisi’ndeki röportajında kendisini tanıtan Antalyaspor’un genç sağ kanat oyuncusu Gökdeniz Bayraktar şunları söyledi; “Ailem Trabzon'un Akçaabat ilçesinden. Fakat ben doğma büyüme Kocaeli Kandıralıyım. Annem ev hanımı, babamın marketi var. Babam ve iki ağabeyim maketimizi işletiyorlar. Ağabeylerimden biri 25, diğeri 23 yaşında. Kendimi bildim bileli hep mutlu bir aile yaşantım ve çocukluğum oldu. Çocukluğumla ilgili kötü hiçbir anım yok. Her anı tekrar yaşamak isteyeceğiniz kadar güzeldi. 

NWAKAEME’Yİ İZLEMEKTEN KEYİF ALIYORUM 

Biz Trabzonluyuz. Amcamlar koyu Trabzonspor taraftarıdır. Doğar doğmaz ismimin Gökdeniz olmasına karar vermişler. Trabzonspor'daki Gökdeniz Karadeniz'in hayranı oldukları için adımı Gökdeniz koymuşlar. Yıllar sonra, adımın esinlenildiği Gökdeniz Karadeniz'le tanışma fırsatım da oldu. Benim için unutulmaz bir buluşmaydı” dedi. Türkiye’de Trabzonspor’un Nijeryalı yıldızı Nwakaeme ile ilgili de konuşan Gökdeniz Bayrakdar, “Türkiye'de izlerken keyif aldığım isim Anthony Nwakaeme. Çalım yeteneğine bayılıyorum” ifadelerini kullandı. 

Editör: TE Bilisim