Sakatlıklar Etkiledi

Özellikle Abdülkadir Ömür, Ekuban, Onazi, Obi Mikel, Sturridge gibi önemli isimlerin yaşadığı sakatlıklardan ötürü ikinci yarı için kadrosunu güçlendirmeyi düşünen Trabzonspor, sağ bek ve sol beke de alternatif isimler arıyor. Bordo-Mavili ekibin, orta saha için düşündüğü isimlerin başında İngiltere Championship ekibi Stoke City’de forma giyen 29 yaşındaki oyuncu Badou Ndiaye geliyor. Senegalli oyuncunun kiralık olarak transfer edilmesi gündemde.

Mert Hakan Tam İsabet

Bordo-Mavililerin ilgilendiği bir başka orta saha oyuncusu ise Daniel Amartey. İngiliz ekibi Leicester City’de fazla forma şansı bulamayan Ganalı oyuncu için de maliyet araştırmasına başladı. Karaman’ın sağ bek, stoper ve orta sahada görev yapan 24 yaşındaki oyuncuyu da takımında görmek istediğini yönetime ilettiği öğrenildi. Yurt içinden de belirlenen oyuncular var. Bordo-Mavili ekibin, Sivasspor ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş ile ilgilendiği belirtiliyor. 

Oğuzhan Hamlesi

Sivasspor forması ile bu sezon ortaya koyduğu performansla dikkat çeken 25 yaşındaki oyuncu, 11 lig maçında 3 gol attı. Fırtına, ayrıca Beşiktaş’ta gözden çıkarıldığı belirtilen başarılı oyuncu Oğuzhan Özyakup’u da gündeminde tutuyor. Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ile görüştüğü belirtildi. Ara transfer döneminde görüşmelerin daha da hareketleneceği öğrenildi. Bordo-Mavililerin sağ bek için alternatif olarak Antalyaspor’dan Nazım Sangare’yi gündemine aldığı belirtildi. Bir süre önce Brezilya’ya oyuncu izlemeye giden scout ekibinin burada da oyuncu belirlediği öğrenildi.
 
Editör: TE Bilisim