Deplasmanda oynadığı son maçta Derince Belediyespor’u mağlup ederek bitime iki maç kala Play-Off’u garantileyen Ofspor, sahasında karşılaştığı 3 puan gerisindeki takipçisi Arnavutköyspor ile 0-0 berabere kalarak 50 puana yükselip 4. sıradaki yerini korudu. Karşılaşmanın her iki yarısında da daha üstün olup müsait gol fırsatları yakalayan Bordo-Mavililer bunları gole çeviremeyince sahadan 3 yerine bir puanla ayrılmak zorunda kaldı. Konuk Arnavutköy 47 puanla 5.sıradan Play-Off’taki yerini sağlama aldı. Sezonu 1 Mayıs Cumartesi günü deplasmanda Manisaspor ile oynayacağı müsabaka ile tamamlayacak olan Ofspor, sonrasında tamamen Play-Off maçlarına odaklanacak. Antapotlar, Play-Offlar sonrası adını 2.Lig’e yazdırmak istiyor.

STAT: Of İlçe

HAKEMLER: Yiğit Peşin**, Mustafa Tosun**, Harun Terin**

OFSPOR: Burak Sarı***, Buğrahan Karslı***, Onur Paksoy***, Fikret Topaloğlu***, Furkan Işıkdemir**, Mustafa Aydoğdu** (Dk.70 Bedirhan Çelik*), Batuhan Calap**, Volkan Can**,  Adnan Gülen**, Muhammet Emre**, Osman Şahin** 

ARNAVUTKÖY: Mehmet Bayram***, Doğukan Çevik***, Fuat Yaman***, Okan Duran***, Ferhat Uysal**, İdris Güneş** (Dk.86 M.Raşit?), Mert Caymaz**, Aykut Sarıdoğan**, Osman Bayrak**, Umut Aydın**, Ozan Karabacak** (Dk.90 Murat Torun?) 

GOL: Yok

Editör: TE Bilisim