3. Lig 1. Grup’ta Karadeniz Derbisi nefesleri kesecek. Bir yandan lige oynadığı 2 karşılaşmayı da kazanmasını bilen Artvin Hopaspor, diğer yandan da ilk iki maçında sadece 1 puan alabilen Ofspor. İki temsilcimiz de Hopa İlçe Stadı’nda kozlarını paylaşacak. Yarın saat: 14.30’da başlayacak olan zorlu 90 dakikada Hakem Enver Aydın düdük çalacak.
 
Hak edenin kazanacağı bir maç olmasını temenni eden Hopaspor Teknik Direktörü Coşkun Öz, “Bölgenin iki önemli camiası futbola bir araya gelecek. Karadeniz’e, Artvin’e, Hopa’ya, Trabzon’a, Of’a yakışan bir futbol izletmek istiyoruz. Sezonun ilk iki haftasında aldığımız galibiyetlere bir yenisini daha ekleyerek çıkışımızı sürdüreceğiz.” dedi.
 
Her iki takım için de zor bir maç olacağını ifade eden Ofspor Teknik Direktörü Kadir Kar, “Hopaspor ile Ofspor birbirine benzeyen camialar. Güzel bir karşılaşma olacağını düşünüyorum. İlk iki haftada oynadığımız maçlarda istediğimiz sonuçları elde edemedik. Ancak bu saatten sonra artık galibiyetle tanışmamız lazım. Üzerimize düşen sorumlulukları yerine getireceğiz.” dedi. 

Artvin Hopaspor- Ofspor

SAAT: 14:30
STAT: Hopa İlçe
HAKEM: Enver Aydın
 

 

Editör: TE Bilisim