TFF 3.Lig 1. Grup’ta zirve mücadelesi veren Ofspor, galibiyet umuduyla çıktığı maçta Arnavutköy Belediye’ye farklı mağlup olarak hayal kırıklığına uğradı. Müsabakanın ilk yarısında üstün bir futbol sergileyen ev sahibi Arnavutköy, 15 dakikada Mert Caymaz ve 45+2 dakikada Umut Aydın’la bulduğu gollerle bu yarıyı 2-0 önde tamamladı.

İkinci yarıya da şanssız başlayan Ofspor henüz 46. dakika oynanırken kalesinde bir gol daha görerek 3-0 geri düştü ve motivasyonunu kaybetti. Ofspor’da 61.dakikada kırmızı kart gören Mustafa Aydoğdu takımını 10 kişi bıraktı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca temsilcimiz sahadan 3-0 gibi ummadığı bir yenilgiyle ayrılmak zorunda kalarak İstanbul deplasmanından eli boş döndü.

STAT: Silivri

HAKEMLER: Ömer Şivka**, Göker Erel**, Cansu Tiryakı**

ARNAVUTKÖY BLD: Mehmet Bayram***, Doğukan Çevik***, Fuat Yaman***, Okan Duran***, Ferhat Uysal*** (Dk.84 Erkan*), Mustafa Acun***, M.Raşit Şahingöz***, Mert Caymaz*** (Dk.84 Gökhan*), Yasin Başaytaç***, Osman Bayrak** (Dk.66 Fatih*), Umut Aydın*** (Dk.84 İdris*)

OFSPOR: Burak Sarı*, Buğrahan Karslı*, Muhammed Can* (Dk.78 Aybars*), Furkan Işıkdemir*, Mustafa Aydoğdu*, İbrahim Ak* (Dk.57 Gökdeniz*), Volkan Can*, Alp Huy* (Dk.78 Soner*), Adnan Gülen* (Dk.78 Emirhan*), M. Emre Kalkan*, Miraç Türkyılmaz* (Dk.78 Ercan*)

GOLLER: Dk.15 Mert Caymaz, Dk.45+2 ve 46 Umut Aydın (Arnavutköy)

KIRMIZI KART: Dk.61 Mustafa Aydoğdu (Ofspor)

Editör: TE Bilisim