FIRTINA GİBİ BAŞLADILAR 

TFF 3.Lig 1.Grup’ta Play-Off mücadelesi veren Ofspor, zirve iddiası bulunan Malatya Yeşilyurt’u deplasmanda farklı skorla mağlup ederken, sergilediği futbolla da adeta şov yaptı. Karşılaşmanın henüz 6. dakikasında Bilal Şeflak’ın golüyle öne geçen Bordo-Mavililer, 21’de Osman Şahin ve 37’de Emre Kalkan’la birer gol daha bularak ilk 45 dakikayı 3-0 önde kapattılar. 

ADIM ADIM HEDEFE 

Farklı skorun da etkisiyle ikinci yarıda daha kontrollü bir futbolu tercih eden Ofspor’da 63. dakikada kırmızı kart gören Buğrahan Karslı takımını 10 kişi bıraktı. Bu dakikadan sonra gol için ataklarını sıklaştıran Yeşilyurt 63.dakikada Halil Çelik’in kaydettiği golle farkı ikiye indirdi. Kalan dakikalarda tarafların çabası başka gol getirmeyince zor bir deplasmandan üç golle 3 puan çıkaran Ofspor, puanını 36’ya çıkararak Play-Off’taki yerini sağlama aldı. 

STAT: Yeşiltepe Spor Kompleksi  

HAKEMLER:  Halil Erdoğan**, Fatih Karatağ**, Nezihi Aytar** 

M.YEŞİLYURT: İsmail Cengiz*, Gökhan Payal* (Dk.46 Fahri Utku*), Erçin Ilgaz*, İlker Günaslan* (Dk.83 Deniz*), Erhan Gözetlik*, Mücahit Çakır*, Akın Akman*, Ayhan Gürbüz* (Dk.63 İzlem*), Güney Tutcuoğlu* (Dk.46 Uğurcan*), Emre Gemici*,Halil Çelik*  

OFSPOR: Burak Sarı***, Şeyhmus Aksu***,  Buğrahan Karslı**, Fikret Topaloğlu***, Furkan Işıkdemir***, Mustafa Aydoğdu*** (Dk.67 Muhammed Can*), Emre Turan***, Volkan Can***, Bilal Şeflek*** (Dk.58 Gökdeniz Gür*) (Dk.82 İbrahil*), Muhammet Emre Kalkan*** (Dk.57 Adnan Gülen*), Osman Şahin*** (Dk.82 Barış*) 

GOLLER: Dk.6 Bilal Şeflek, Dk.21 Osman Şahin, Dk.37 Muhammet Emre Kalkan (Ofspor), Dk.63 Halil Çelik (Yeşilyurt) 

KIRMIZI KART: Dk.63 Buğrahan Karslı (Ofspor) 

Editör: TE Bilisim