ÜZERİNE TİTRİYOR

Trabzonspor’da göreve başladıktan sonra takımdaki birçok şeyi değiştirmeye başlayan teknik direktör Abdullah Avcı, üzerine titrediği oyunculardan biri olan Abdülkadir Ömür ile çok yakından ilgileniyor. Tecrübeli hoca, Abdülkadir Ömür'ün performansını daha üst seviyeye çıkartmak amacıyla genç oyuncusuna özel idman programı hazırladı.
 
SAKATLIĞIN ETKİSİ

21 yaşındaki kanat oyuncusunun bu özel antrenmanı bir antrenör önderliğinde yapacağı öğrenilirken, çalışmalarda ağırlıklı olarak Ömür’ün hızının artması ve fizik olarak biraz daha güçlenmesi hedefleniyor. Özellikle geçen yıl yaşadığı ağır sakatlığı henüz mental olarak üzerinden atamadığı gözlenen Abdülkadir Ömür’ün özel çalışma ile eski başarılı günlerine geri dönmesi hedefleniyor.
 
YETENEKLERİNE GÜVENİYOR

Yusuf Yazıcı’dan sonra yüksek bonservis ücreti ile transfer yapması beklenen oyunculardan biri olarak gösterilen Abdülkadir Ömür’ün de Abdullah Avcı’nın gelişi ile yeniden çıkışa geçtiği gözleniyor. Avcı, yeteneklerine çok güvendiği Abdülkadir'in daha fazla topa sahip olmasını istedi. Erzurum karşısında da yıldız oyuncu, en çok topla buluşan (63) isim olurken bir asistle performansını süslemişti.
 
Editör: TE Bilisim