Kırmızı-Lacivertliler deneyimli antrenör ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı
 
HEDEFLERE ADIM ADIM ULAŞIYORUZ

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Hekimoğlu Trabzon, yeni teknik direktörü Osman Özköylü ile sözleşme imzaladı. Düzenlenen imza töreninde Başkan Celil Hekimoğlu, Başkan Vekili Suat Hekimoğlu’nun yanı sıra bütün yönetim kadrosu da yer aldı. 2018 yılında Düzyurtspor’u devraldıktan sonra bir proje ile yola çıktıklarını sözlerine ekleyen Başkan Hekimoğlu, “Düzyurtspor’u devraldıktan sonra önceliğini güçlü bir altyapıyla birlikte 1. Lig’di. Şuan 2. Lig’deyiz” dedi.
 
ÇOK ZORLU BİR GRUPTA MÜCADELE EDİYORUZ

2 yılda çok yol kat ettiklerini ifade eden Başkan Hekimoğlu, “Trabzon insanı sabırsız. Bu yıl 1. Lige çıkmak istiyoruz. Ama çok güçlü rakipler var. Sancaktepe, Manisa, Uşak, Kocaelispor, Çorum Fk gibi rakiplerin olduğu bir grupta 1’incilik tabi ki zordur. Ancak elimizden geleni yapacağız. Her zaman istikrardan yanayımdır. Ancak başarısızlık olunca Alper Hoca ile yolları ayırdık. Biz de inatçı kariyerli bir hoca aradık. Trabzon’un genlerine uyan Osman hocamızla 2 dakikada anlaştık.” ifadelerini kullandı.
 
TRABZONLULUK KRİTERİNİ ÖN PLANDA TUTTUK

Hekimoğlu Trabzon FK Başkanı Celil Hekimoğlu, “Bu yıl 1. Lige çıkmak istiyoruz. Ama olmasa da acelemiz yok. Biz teknik adam görevinde Trabzonluluk kriterini de ön planda tuttuk. Hocamızla 2+1 yıllık bir anlaşma yaptık. İnşallah hedefimize ulaşacağız.” dedi. Bundan sonraki süreçte kendisine yönetim başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.
 
BU PROJEYE KATKI SAĞLAMAK İSTİYORUM

Osman Özköylü ise “Trabzon'da olmaktan çok mutluyum. Gurbetten evime dönmüş kadar mutluyum. Beni seven insanlarla olmaktan mutluyum. Hekimoğlu Trabzon'da olduğumdan dolayı mutluyum. Hekimoğlu Trabzon FK hakkında bilgim yoktu ama başkanım projeyi anlattığında bu projeye destek vermek ve bir parçası olmak istedim. Ekibimle birlikte bu projeye katkı yapmak en büyük hedefim ” şeklinde konuştu.
 
SÜPER LİG’DEKİ TAKIMLARDAN DAHA İYİ BİR TESİS

Uzun yıllar üst liglerde çalışmış, şampiyonluk sevinci tatmış, Play-Off’lar görmüş bir teknik direktör olarak çok büyük hedeflerim var. Benim kendime göre hedeflerim var ama 2. Lig takımı olarak gözüken Hekimoğlu Trabzon, 1. Lig hatta birçok Süper Lig ekibinden daha fazla imkanlara sahip olduğunu görmek beni çok mutlu etti.” ifadelerini kullandı.


 
POTANSİYELLİ BİR TAKIM GÖRDÜM

Özköylü, “Hem kendi adıma hem de kulüp adına başarılı olmak hedefimiz. Gördüm ki takım göründüğünden daha fazla potansiyeli olan bir takım. Başkanımıza teşekkür ediyorum. İnşallah hem kulüp hem kendi adıma burada başarılı olmak benim en büyük hedefim. Bu hedefler doğrultusunda üzerimize düşen sorumlulukların farkındayız. Çok büyük bir değişim yapacağız. Hacettepe maçını tribünden izledim. Beklediğimden çok daha iyi potansiyelli bir takım gördüm. Başkanımızı ve emeği geçenleri tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu.
 
BİRÇOK TAKIMDA BUNU BAŞARDIM BURADA DA BAŞARACAĞIM

En az Trabzonspor kadar heyecan veren bir takım olacağız. Trabzon'da tribünlerinin dolu olduğu ve heyecanlı bir takım hedefliyoruz. Oynadığımız stadın tribünlerinin inşallah pandemi sürecinden sonra dolu olacağını yer bulmak için maça erken gelineceği bir takım oluşturmak istiyoruz. Hep kafamızda iyi futbol oynayan iyi sonuçlar alan keyif veren futbol oynayan takımlarda görev aldım. Birçok takımda bunu başardım. İnşallah Hekimoğlu Trabzon’u da bunu başaracağız. Hepimiz için hayırlısı olsun.” dedi.

Editör: TE Bilisim