TAKTİK ÇALIŞTILAR

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta zirve mücadelesi veren Hekimoğlu Trabzon, 14 Ocak Perşembe günü deplasmanda Kocaelispor ile oynayacağı erteleme maçının hazırlıklarına teknik direktör Osman Özköylü yönetiminde yaptığı antrenmanla devam etti. Yaklaşık 1, saat süren antrenmanda taktik çalışması yapıldı.

HEDEFİMİZ BELLİ

Antrenmandan önce oyuncularıyla bir konuşma yaparak Kocaeli maçının önemini vurgulayan deneyimli teknik adam Osman Özköylü, onları fiziksel ve taktiksel olduğu kadar mental olarak da bu maça hazırlıyor. Özköylü, “Bizim bir hedefimiz var ve o hedefi gerçekleştirmek için son maçın son düdüğüne kadar tetikte olmalıyız” dedi.

İYİ Kİ DOĞDUN BAŞKAN

Antrenmandan önce Hekimoğlu Trabzon’un teknik heyeti ve futbolcuları, Başkanları Celil Hekimoğlu’na sürpriz bir doğum günü kutlaması yaptı. Ortahisar Yavuz Selim Stadı’ndaki antrenman öncesi gerçekleşen kutlamada Kırmızı-Lacivertli ekibin yöneticileri de hazır bulundu. Bu davranıştan çok memnun kalan ve alkışlar eşliğinde pastasını kesen Başkan Hekimoğlu, “Hepinize teşekkür ediyorum. Sizden Kocaelispor maçını kazanmanızı istiyorum” dedi. Futbolcular da başkana galibiyet sözü verdiler. Daha sonrası ise kaptan Yasin Palaz, Başkan Celil Hekimoğlu'na pastasından ikram etti.

Editör: TE Bilisim