Trabzon Basını En Önde

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Turgut, Başkan Yardımcıları Haluk Ayyıldız, Cenk Altuğ Atalay, Mali Sayman Osman Şişko, Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Sarı ve Yönetim Kurulu Danışmanı Ersen Küçük yer aldı. Ziyarette konuşan İl Müdürü Birdal Öztürk, “Öncelikle ziyaretiniz beni oldukça memnun etti. Yeni seçilen yönetim kurulunuzu tebrik ediyorum. Trabzon basınının Türkiye’de en ön sıralarda yerini hakkıyla aldığını düşünüyorum.  Trabzon Gazeteciler Cemiyeti ise bölgenin önde gelen sivil toplum örgütü konumunda yer alıyor.   Birlikte ortak çalışmalar yaparak güzel işlere imza atabiliriz” diye konuştu. 

Sporcu Sayısı Artmalı

Çok yoğun bir çalışma içinde olduklarını ifade eden Öztürk, “Bir taraftan Akyazı’yı TOKİ’den teslim almak ve eksiklerini gidermek için çalışma yapıyoruz, bir yandan da Trabzon’da sporu geliştirmek ve sporcu sayısının artırmak için yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Antalya’dan size örnek vermek isterim. Orada anne ve babalar ellerinden tutup çocuklarını idmana getiriyorlar. Bunu Trabzon’da yaygınlaştırmalı ve sporcu sayısını mutlaka artırmalıyız” dedi.

“Gereken Desteği Vereceğiz”

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Turgut ise yaptığı açıklamada, “Seçildikten sonra bizi ziyaret eden Birdal Öztürk’e iadeyi ziyarette bulunduk. Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün sportif anlamda yapacağı bütün çalışmalara gereken desteği vereceğimizi belirtmek isterim. Spor kenti olarak anılan Trabzon’da yer alan tesislerin kullanımı konusunda halkımıza çağrıda bulunuyoruz” diye konuşdu. 
 
Editör: TE Bilisim