GERİDE KAPATTI

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta 7’nci hafta karşılaşmasında Rize temsilcisi Pazarspor, kendi evinde Kırklareli ile karşı karşıya geldi. 4 maçlık galibiyet serisini 5 maça çıkarma amacıyla sahaya çıkan Mavi-Beyazlılar, maça çok etkili başlayamadı. 9.dakikada Şevki Çınar, penaltı vuruşunda Kırklareli’yi öne geçiren golü ağlara gönderdi. İlk yarının geri kalan dakikalarında Pazarspor’un etkili atakları olsa da bu ataklar sonuç getirmeyince ilk yarı Kırklarelispor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

EŞİTLİĞİ SAĞLADI

İkinci yarıya daha derli toplu bir şekilde çıkan Pazarspor, 51.dakikada Hüseyin Eray Karataş ile beraberliği sağladı. Golden sonra rakip kalede ataklarını sıklaştıran Mavi-Beyazlılar, Kırklareli’nin sert savunmasıyla karşılaştı. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi yoklayan Şahinler, girdiği pozisyonları sonlandıramayınca karşılaşmada 1-1 eşitlikle sona erdi. Pazarspor bu sonuçla puanını 13’e çıkardı ve zirve yarışında puan kaybı yaşadı.

STAT: Pazar İlçe

HAKEMLER: Yusuf Ziya Gündüz**, Levent Yeşilyurt**, Oğuzhan Kocaçoban**  

PAZARSPOR: Tunahan Dikişci**, Kadir Kaan Yurdakul** (Dk. 83 Oğuzhan Demir?), Mehmet Kuruoğlu? (Dk. 12 Atakan Ekiz **), Emrah Öztürk**, Erkan Çam**, Mehmet Demirözü**, Fatih Ergen** (Dk. 83 Oğuzhan Eskiköy?), Hüseyin Eray Karataş**, Muhammed Emin Balcılar**, Hakan Aydın** (Dk. 57 Yusuf Ağın**), Uğur Can Semizoğlu**   

KIRKLARELİ: Mehmet Cinpir**, Canberk Özdemir**, Ferhat Görgülü**, Davut Babur**, Muhammet Yeşil**, Serhat Mermer**, Emre Keleşoğlu**, Berat Ali Genç**, Mahmut Caner Alioğlu**, Şevki Çınar**, Harun Özcan** (Dk. 64 Çağrı Ortakaya**)

GOLLER: Dk. 9 Şevki Çınar (P) (Kırklareli), Dk. 51 Hüseyin Eray Karataş (Pazarspor)

Editör: TE Bilisim