TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta en son maçını 23 Ekim’de oynayan ve 12 günlük aranın ardından ligde sahaya çıkan Rize temsilcisi Pazarspor, ligin 11’inci hafta maçında Zonguldak Kömürspor ile karşı karşıya geldi. Oldukça çekişmeli geçen maçın ilk yarısında her iki takımda kontrollü bir oyun ortaya koydu. Gelgitlerin yaşandığı karşılaşmada maçın kilidini 72’nci dakikada Eray Karataş açtı. Bu oyuncunun müsait bir pozisyonda topu ağlara göndermesiyle Pazarspor deplasmanda üstünlüğü sağladı: 1-0. Bu golün ardından baskısını sürdüren Pazarspor, 90 ve 90+5’te Muhammed Yıldırım ile iki gol daha buldu ve maçı da 3-0 kazanarak 3 puanın sahibi oldu.

STAT: Karaelmas Kemal Köksal  

HAKEMLER: Süleyman Soyutürk**, Oğuzhan Yiğit Karpuz**, Oğuzhan Yazır**

ZONGULDAK: Sinan Ören**, Selim Şahin** (Dk. 75 Berat Vardal**), Muhammet Çelik** (Dk. 46 Oguzhan Matur**), Hakan Çevik**, Emre Kara**, Sefa Aksoy**, Rıdvan Bingöl** (Dk. 80 Safa Gundak**), Ercüment Ataklı**, Aykut Yakut**, Ertuğrul Şenlikoğlu**, Atilla Yıldırım**   

PAZARSPOR: Tunahan Dikişci***, Kadir Yurdakul***, Emrah Öztürk***, Erkan Çam***, Mehmet Demirözü***, Atakan Ekiz***, Fatih Ergen***, Hüseyin Karataş***, Muhammed Balcılar*** (Dk. 89 Muhammet Çavuşoğlu?), Berk Kervamkıran** (Dk. 63 Yusuf Ağın**), Hakan Aydın** (Dk. 73 Muhammed Yıldırım****)  

GOLLER: Dk. 72 Hüseyin Eray Karataş, Dk. 90 ve 90+5 Muhammed Yıldırım (Pazarspor)

Editör: TE Bilisim