TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden Rize temsilcisi Pazarspor, ligin 12’nci hafta karşılaşmasında kendi evinde 1928 Bucaspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya oldukça tutuk başlayan Mavi-Beyazlılar, 8’inci dakikada Enes Alıç’ın golüne engel olamadı: 0-1. Golden sonra oyunun kontrolünü eline geçiren Pazarspor, 43’üncü dakikada Kadir Kaan Yurdakul ile skorda eşitliği sağladı ve devreye de 1-1’lik eşitlikle girdi. İkinci yarıda temkinli bir oyun anlayışı ortaya koyan Pazarspor, rakip kalede gol ararken 71’inci dakikada talihsiz bir golle tekrar geriye düştü. Tunç Murat Behram müsait bir pozisyonda topu Pazar ağlarına gönderdi ve takımını tekrar öne geçirdi. Bu dakikadan sonra Pazarspor’un atakları sonuç vermezken, deplasman ekibi Buca sahadan galip aldı ve Mavi-Beyazlılara bu sezon 4’üncü yenilgisini tattırdı.

STAT: Pazar İlçe 

HAKEMLER: Levent Gümüşdere**, İlke Akman**, Onur Gülter**  

PAZARSPOR: Tunahan Dikişçi**, Kadir Yurdakul*** (Dk. 79 Onur Civelek**), Emrah Öztürk**, Erkan Çam**, Mehmet Demirözü**, Atakan Ekiz** (Dk. 89 Oğuzhan Demir?), Fatih Ergen**, Hüseyin Karataş**, Muhammed Balcılar** (Dk. 89 Okan Sarı?), Hakan Aydın**, Uğur Semizoğlu** (Dk. 69 Yusuf Ağın**)  

1928 BUCA: Şener Özcan***, Onur Özcan***, Gökhan Köseoğlu***, Alper Duruk*** (Dk. 90 Ufuk Er?), Ahmet Aktaş***, Saruhan Fındıkcı*** (Dk. 76 Mustafa Seyhan**), Osman Işıklı***, Enes Alıç***, Berke Bıyık*** (Dk. 90 Yusuf Yıldırım?), Tunç Behram*** (Dk. 83 Metin Yüksel?), Mehmet Gölbaşı***  

GOLLER: Dk. 8 Enes Alıç, Dk. 71 Tunç Murat Behram (1928 Bucaspor), Dk. 43 Kadir Kaan Yurdakul (Pazarspor)

Editör: TE Bilisim