TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta ikinci yarıya kötü başlayıp bu yarıda oynadığı 5 maçta 4 yenilgi ve 1 beraberlik alarak hiç kazanamayan Pazarspor, galibiyet özlemini gidermek için çıktığı maçta Sakaryaspor’a da yenilmekten kurtulamadı. Sakaryaspor’un 17. dakikada kaydettiği gole 31’de Eren Karadağ ile karşılık ve veren Mavi-Beyazlılar ilk yarının 1-1 bitmesini sağladılar. Play-Off mücadelesi veren Sakaryaspor 56’da Abdülaziz’in penaltıdan attığı golle yeniden öne geçse de Pazarspor ilk golün sahibi Eren Karadağ’la 90+2.dakikada skoru yeniden 2-2’lik eşitliğe taşıdı. Ancak karşılaşmanın bu sonuçla biteceği sanılırken 81. dakikada Abdülaziz’in yerine giren Devrim Taşkaya 90+3’te konuk ekibe 3 puan getiren golü kaydetti. Bu sonuçtan sonra galibiyet hasreti 6 maça çıkan Pazarspor’un kan kaybı ise devam etti.

STAT: Pazar İlçe

HAKEMLER: Alper Akarsu**, Serdar Osman Akarsu**,Salih Burak Demirel**

PAZARSPOR: Mustafa Güngör**, Emre Akgün** (Dk.88 Ömercan*), Ali Karnapoğlu**, Aykut Civelek**, Kadir Kaan** (Dk.86 Mete Karahan?), Şahinali Terzi**, Savaş Çakır** (Dk.65 Hakan Aydın**), Onur Civelek** (Dk.61 Eray Karataş**), Taha Gür**, Eren Karadağ****, Feyyaz Aydil** 

SAKARYASPOR: Oğuz Çalışkan**, Canberk Özdemir***, Fatih Tultak**, Hakan Aslantaş**, Burak Öksüz**, Abdulaziz Solmaz*** (Dk.81 Devrem Taşkaya**), Fatih Aydın** (Dk.90 Caner?), Muhammet Reis***, Azad Filiz**, Çağrı Ortakaya** (Dk.46 Mehmet Boztepe**), Ali Özgün*** (Dk.81 Berk*)

GOLLER: Dk.17Ali Özgün, Dk 56 Abdulaziz (P), Dk.90+3 Devrim (Sakaryaspor), Dk.31 ve 90+2 Eren Karadağ (Pazarspor)

Editör: TE Bilisim