TFF 2.Lig Kırmızı Grupta son oynadığı üç maçı da kazanarak yakaladığı galibiyet serisiyle kötü gidişe dur diyen Pazarspor, puan umuduyla çıktığı maçta Ankara’da Etimesgut Belediyespor’a  5-1 mağlup oldu. Karşılaşmanın ilk yarısını Şahin ve Hüseyin’in golleriyle 2-0 önde kapatan ev sahibi takım ikinci yarıda da üstünlüğünü sürdürdü ve Şahin Fıstıkçı ile 2 Ahmet Sun’la da bir gol daha bulurken, Pazarspor’un tek golü 85.dakikada Muhammet Çelik’ten geldi.

STAT: Etimesgut Atatürk

HAKEMLER: Ömer Faruk Gültekin**, Sezgin Altun**, Mehmet Nihat Levent**

ETİMESGUTBLD: Özkan Karabulut***, Hüseyin Öztürk***, Eyüpcan Delibalta**, Çağlayan Menderes**, Volkan Geyik** (Dk.60 Ahmet Sun*), Alim Harlak**, Mehmet Çınar**, Erdi Zengin**, Yusuf Yıldırım**, Şahin Fıstıkcı****, H. Ahmet Sarı* (Dk.66 Ahmet Sun**) 

PAZARSPOR: Melikhan Sarı*, Muhammet Çavuşoğlu*, Emre Akgün*, Kadir Kaan*, Muhammet Çelik**, Mete Karahan*, Savaş Çakır* (Dk.46 Alper Akçan*), Onur Civelek* (Dk.46 Eray Yüksel*), Ömercan Öndaş* (Dk.64 Taha Gür*), Eren Karadağ*, Feyyaz Aydil* (Dk.46 İbrahim Topaloğlu*)  

GOLLER: Dk.39-Dk.79,Dk.87 Şahin Fıstıkçı, Dk.40 Hüseyin Öztürk, Dk.75 Ahmet Sun, (Etimesgut), Dk.85 Muhammet Çelik (Pazarspor)

Editör: TE Bilisim