2. Lig Kırmızı Grup’ta ligin 13.haftası Karadeniz derbisine şahit oldu. Bir tarafta çıkış yakalamak için kazanmak zorunda olan Pazarspor, diğer tarafta da kötü gidişatının ardından Teknik Direktör değişikliğine giden ve Bülent Topuzoğlu önderliğinde maça çıkan Bayburt Özel İdare… Pazar İlçe Stadı’nda oynanan zorlu maça ev sahibi ekip iyi başladı.
 
43’te Onur Civelek’in attığı golle soyunama odasına 1-0’lık skorla üstün giden Pazarspor, 66’da Hüseyin Eray, 69’da Emre Akgün ve 90’da da Eren Karadağ’ın golleriyle maçı 4-0’lık skorla kazanmasını bildi. Puanını 16’ya yükselten Mavi-Beyazlılar 12.sırada kendine yer bulurken, bir diğer temsilcimiz Bayburt Özel İdare ise 9 puanla 19.suıradaki yerinden kurtulamadı.
 
STAT: Pazar İlçe
HAKEMLER: Erdoğan Özkaya **, Okan Akbal **,  Göktuğ Hazar Erel **
PAZARSPOR: Çağrı Can *** (Dk. 78 Melikhan **), Emre ***, Aykut ***, Kadir Kaan *** (Dk. 76 Ali **), Muhammet ***, Onur ***, Ceyhun ***, Ömercan ***, Taha ***, Eren ***, Hakan *** (Dk. 62 Hüseyin Eray **)
BAYBURT ÖZEL İDARE SPOR: Erhan **, Ömer **, Kadir Mert **, Salih **, Sinan **, Pekin **, Savaş Yorulmaz **, Yasin ** (Dk. 46 Bedirhan **), Yener ** (Dk. 80 Rıdvan?), Nezir **, Ahmet ** (Dk. 46 Akın**)
GOLLER: Dk. 43 Onur, Dk. 66 Hüseyin Eray, Dk. 69 Emre, Dk. 90 Eren (Pazarspor)
 
Editör: TE Bilisim