2. Lig Kırmızı Grup’ta nefesler tutuldu. Karadeniz derbisine sahne olacak 13.hafta karşılaşmasında Pazarspor ile Bayburt Özel İdare kozlarını paylaşacak. Yarın Saat: 13.00’da Pazar İlçe Stadı’nda oynanacak olan zorlu 90 dakikada Hakem Erdoğan Özkaya düdük çalacak. Ligde 13 puanda bulunan Rize temsilcisi ile 9 puanlı Bayburt ekibin mücadelesinde kazanan alt sıralardan uzaklaşmak adına büyük avantaj yakalamış olacak.
 
Koronavirüsten en fazla etkilenen 2 takımın karşılaşması olarak da dikkat çeken temsilcilerimizden Pazarspor kazanarak Play-Off hattıyla arasındaki bağını kopartmak istemiyor. Zorlu maç öncesi açıklamalarda bulunan Pazarspor Teknik Direktörü Cafer Aydın, “Karadeniz insanına yakışan bir mücadele olmasını temenni ediyorum. İki takım için de zor maç. Kazanarak, maç eksikliklerimizin de olduğunu düşünerek hedeflerimize adım adım ilerlemek istiyoruz.” Dedi.
 
Geçtiğimiz günlerde teknik direktör Ali Nail Durmuş ile yollarını ayıran Sarı-Siyahlı Bayburt, temsilcimizde göreve Bülent Topuzoğlu getirildi. Kulübü 4. kez yönetecek olan deneyimli antrenör maç öncesi açıklamalarda bulundu. Topuzoğlu, “Daha takımın başına geçeli birkaç gün oldu. İdman bile yapamadık desek abartı olmaz. Ancak bu camianın ne istediğini bilen birisiyim. Pazarspor zor bir deplasmandır. Ancak buraya puan ya da puanlar almaya geldik.” dedi.
 
SAAT: 13:00
STAT: PAZAR İLÇE
HAKEM: ERDOĞAN ÖZKAYA
 

Editör: TE Bilisim