Pazarspor Kulübü başkanı Mustafa Taşkın, önceliğin Teknik direktör sorununu çözmek olduğunu ifade etti. Ayrıca yeni sezon öncesi transfer komitesi oluşturduklarını belirten Başkan Taşkın, “, “Dün yönetim kurulu olarak toplandık.  İlk olarak sözleşmesi biten Teknik Direktörümüz Şevki Tonyalı ile görüşeceğiz. Ardından da transfer komitemiz alınacak oyuncular konusunda çalışmalar yürütecek. Genç bir kadromuz var. Bu kadroyu tutmak istiyoruz” dedi
 
Pazarspor Kulübü Başkanı Mustafa Taşkın, Çaykur Rizespor’dan bu sezon faydalanmak istediklerini de kaydederek, “Geçen sezon Rizespor’a Mithat Pala’ yi verdik. Bu oyuncumuz Rizespor’un ilk 18 ine gireceğine inanıyorum. Biz Rizespor’dan gençleri isteyeceğiz. Transfer edipte faydalanamadığı oyuncuları talep edeceğiz. Bu konuda Başkan Hasan kartal ile ileriki günlerde bir görüşmem olacak” ifadelerini kullandı.
 
Asansör takım olmak istemediklerini kaydeden Pazarspor Kulübü Başkanı Mustafa Taşkın, “Genç bir kadromuz var. Bu kadroya 5-6 oyuncu daha ekleyip ilk on için mücadele vereceğiz. Listemizde oyuncular var. Transfer komitemiz bu oyuncularla haftaya görüşmeye başlayacak. İyi bir ekip kuracağız. Taraftarımız bize güvensin” şeklinde konuştu.
 

Editör: TE Bilisim