SAAT 12.00’DA BAŞLAYACAK

TFF 2.Lig ekiplerinden Pazarspor cumartesi günü gerçekleştireceği Olağan Genel kurulda yeni başkanını ve yönetimini belirleyecek. Mevcut Başkan Mustafa Taşkın ile Pazarspor Kulübü Derneği Başkan Adayı Avukat İhsan Şafak Balta’nın yarışacağı genel kurulun hararetli geçmesi bekleniyor. Pazarspor tarihinde ilk kez iki adaylı seçim yapılıyor. Deniz Konak Otel Viya Teras Salonu’nda saat 12.00’da başlayacak olan Genel Kurula delegelerin yoğun ilgi gösterdiği öğrenildi.

ZOR ŞARTLARDA BAŞARILI SEZON GEÇİRDİK

Yaptıklarının yapacaklarının teminatı olduğunu söyleyen mevcut başkan ve başkan adayı Mustafa Taşkın, “Kulübümüzü 2.Lig’e çıkarmanın yanında pandemi döneminin zor şartlarına rağmen başarılı bir sezon geçirdik. Ayrıca kulübe kalıcı gelir getirme yolunda önemli işler yapıp daha da ileri gidecek adımlar attık. İnanıyorum ki üyelerimiz bu hizmetlerimizin hakkını verecektir. Pazarspor’a yakışır bir kongre sonrası üyelerimizden güvenoyu alacağımıza inanıyoruz” dedi.

PAZARSPOR KENDİ AYAKLARI ÜZERİNDE DURABİLMELİ

Taşkın, “İmkanlarımız ve imkan yaratmak doğrultusunda gerekeni yapacağız. Benim bir hedefim var; bunu da her yerde herkese söylüyorum. Amacım Pazarspor’un gelirlerini yükseltmek, kendi gelirleri ile hiç kimsenin cebine muhtaç olmadan ayaklarının üzerinde durmasını sağlamak. Önemli olan Pazarspor’un kendi ayakları üzerinde durmasını sağlamaktır ki bunun içinde projelerimiz vardır. İnşallah ben bıraktığım zaman Pazarspor bu hedefine ulaşmış olacaktır” ifadelerini kullandı.

GEÇMİŞİN BİRİKİMİ, BUGÜNÜN ENERJİSİ

Pazarspor Başkanlığı için adaylığını koyan Av. İhsan Şafak Balta ise şunları söyledi; “Bir taraftan Pazarspor kongresinde seçime ilişkin çalışmalarımızı devam ettirirken, diğer taraftan seçim sonrası hayata geçireceğimiz projelerimizi de ilgili taraflarla paylaştık. Geçmişin birikimi, bugünün enerjisi ile Pazarspor'un geleceğini birlikte inşa edeceğiz. Pazarspor delegelerinin şahsıma ve yol arkadaşlarıma destek vereceğine, beklenen güzel günleri birlikte yaşayacağımıza inanıyorum.”

TÜM DELEGELERİ KONGREYE BEKLİYORUZ

Pazarspor bizler için her dönem ve her koşulda bir spor kulübünden çok daha fazla şeyi temsil etmektedir ve bu misyonuna uygun yönetilmelidir. Bu anlamda rakiplerimiz transferle başlamış olup, bizim de kulüp menfaatleri için hiç vakit kaybetmeden yönetimi belirlememiz gerekmektedir. Tüm Pazarspor üyelerimizden 19 Haziran 2021 Cumartesi günü (bugün), saat 12.00’da yapılacak olan kongreye katılmalarını, önemle rica ediyorum.”

Editör: TE Bilisim