HÜCUMDA DA ETKİLİ

Trabzonspor, önümüzdeki sezon için transferlerini erkenden bitirmekte kararlı. Bordo-Mavili ekibin, Fode Koita’dan sonra İtalya devi Roma’nın sağ beki Bruno Peres ile de ön protokol yaptığı ortaya çıktı. Yaklaşık 1 aydır süren görüşmeler neticesinde Roma ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Peres ile prensip anlaşmasına varan Trabzonspor önemli bir transferi resmiyete dökme adına geri sayıma geçti.

İtalyan gazeteci Nico Schira da Trabzonspor’un Peres transferini duyurdu. Schira, Trabzonspor’un Bruno Peres'le 2024 yılına kadar ön sözleşme imzaladığını, Brezilyalı oyuncunun da yılda 1.8 Milyon Euro kazanacağını açıkladı. Peres bu sezon Roma formasıyla 36 maçta forma giyerken 2 gol 4 asistle oynadı. Özellikle Pereira’nın gidişinin ardından sağ bekte sorun yaşayan Trabzonspor, Peres transferi ile bu sorunu çözeceğe benziyor.

SHERİF UMUDU

Trabzonspor bir süre önce Mısırlı golcü Mohamed Sherif’i de gündemine almıştı. Mısır Milli Takımı'nın birinci forveti olan 25 yaşındaki oyuncunun kulübü ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Forvet hattının her bölgesinde görev yapabilen Sherif bu sezon toplam 21 maçta 7 gol 3 asistlik performans sergiledi. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın kadroda görmek istediği golcülerden biri olan Sherif konusunda da Trabzonspor’un olumlu adımlar attığı öğrenildi. Koita’dan sonra Sherif transferinin de bitirilmesi adına şartlar zorlanıyor.

Editör: TE Bilisim