Süper Lig'de 32. hafta mücadelesinde Sivasspor ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. 90 dakika sonunda gol sesi çıkmayınca taraflar sahadan birer puanla ayrıldı.

Mücadele sonrası Trabzonspor teknik direktörü Abdullah şu ifadelere yer verdi.

''Ligin en zor deplasmanlarından bir tanesi her oyundan parça parça olan takım ve deneyimli hocası var. Diyagonal pas atan ve kenar ortasını en fazla atan ve faul yapan takıma karşı oynadık. Kornerleri pozisyon olarak sayıyorlar mı bilmiyorum, rakibe pozisyon vermedik gibi bir şey. Hem kenar ortada hem savunma mekanizması almayı çalışmıştık. Topa sahip olmada rakipten fazla olduk. Değişik bir formasyon denedik. Spor yazarları bakarlar mı bilmiyorum.

Oyunda topa sahip olduğumuzda arkadan üçlüyü kurup değişik formasyon denedik. Zaman zaman acele ettiğimiz zaman zaman doğru yüreyerek kadar geldiğimiz durum oldu. 

Bireysel performansların özellikle o hattın içine soktuğumuz oyuncuların rakibin dörtlü zincirini açması bazen bunu yakaladık bazen erken kaybettik. Öndeki seçeneklerimiz fazla olsaydı değişiklikleri yapabilirdi. Bir oyunu yakalamak onu geliştirmek kolay değil. Takım buna cevap veriyor bugün böyle bitti. Zor bir deplasmanda oyun genelde bizim elimizdeydi. Bugün 2 cezalı var, Djaniny dönecek, Salı günkü maça en güzel şekilde hazırlanacağız''
 

Editör: TE Bilisim