AVCI İLE 20 PUAN TOPLANDI

 İlk 8 haftalık periyotta topladığı 6 puanla hayal kırıklığı yaşatan Bordo-Mavili ekip, Avcı ile birlikte farklı bir kimliğe büründü. 

Göztepe galibiyeti ile birlikte son 9 maçta toplanan 20 puan, Trabzonspor’un zirve yarışına ortak etti. Rakiplerine de gözdağı veren Fırtına, 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi ile yoluna devam ediyor. Trabzonspor, Avcı ile oynanan 9 maçın 5’inde kalesini gole kapattı. Takım savunmasındaki sıkıntıları çözen Trabzonspor, Galatasaray maçından sonra Göztepe maçında da en çok pozisyona girdiği müsabakayı oynadı. 

BASKIYLA BAŞLIYORUZ

Teknik adam Abdullah Avcı’nın oyuncularını Göztepe maçına motive ediş konuşması da oldukça etkiliydi. Sosyal medya hesabından yayınlanan videoda Avcı, oyuncularını zorlu müsabakaya böyle motive etti; “Oyunun başlangıç noktasında sahanın içinde hep birlikte konuşarak baskıyla başlıyorsunuz. Rakibe, ‘buradan çıkamayacağını’ hissettirmeniz lazım. Bugün coşkulu oynuyoruz, tutkuyla oynuyoruz, aşkla oynuyoruz ve kazanıyoruz.” Göztepe maçını bu motivasyonla kazanan Trabzonspor yoğun maç temposundan biraz olsun uzaklaşıyor. Bu hafta sonunu BAY takım olarak geçecek olan Fırtına, 4 günlük izinden sonra 16 Ocak’ta oynayacağı Antalya maçına odaklanacak.
 

Editör: TE Bilisim