BU YOLDAN DÖNÜŞ YOK!

Milli araya en iyi şekilde değerlendirmeye çalışan Trabzonspor, zirve yarışındaki iddiasını sürdürme adına kalan 10 final maçına odaklanmış durumda. Lider Beşiktaş ile aradaki 9 puanlık fark Bordo-Mavilileri korkutmuyor. Milli ara öncesi Ankaragücü galibiyeti ile moral bulan Fırtına, Cumartesi günü oynayacağı Sivasspor maçından da 3 puanla ayrılıp zirve yolunda çok önemli bir engeli geçmek istiyor.

YARIŞI BIRAKMADIK

Ezeli rakiplerinin kalan final haftalarında takılacağına inanan teknik direktör Abdullah Avcı, oyuncularını bu yönde motive etmeye çalışıyor. Özellikle yabancı oyuncuların ülkelerinde verdikleri röportajlarda ‘Şampiyonluk yarışını bırakmış değiliz’ açıklamaları da dikkat çekiyor. Kenetlenen Bordo-Mavili oyuncular, zirve yarışında sonuna kadar savaşacaklarını belirtiyor.

NİSAN YOĞUN GEÇECEK

Bu arada Bordo-Mavili ekibi, Nisan ayında çok yoğun bir maç trafiği bekliyor. Milli ara sonrası ilk sınavını 3 Nisan Cumartesi günü deplasmanda Sivasspor’a karşı verecek olan Fırtına, 6 Nisan’da Kayseri’yi konuk edecek. Fırtına sonrasında 10 Nisan’da deplasmanda Rize ile karşılaştıktan sonra Hatay, Galatasaray (D), Karagümrük ve Göztepe (D) maçları ile Nisan’ı en iyi şekilde geçmek istiyor.

Editör: TE Bilisim