Trabzonspor’un geride kalan sezonun devre arasında Almanya Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg takımından kadrosuna kattığı gurbetçi oyuncu Yunus Mallı, geçirdiği sakatlığın da etkisiyle beklenen katkıyı yapamamıştı. Yeni sezon öncesi özel antrenör eşliğinde yaptığı çalışmaların ardından Trabzonspor’un kampına katılan 29 yaşındaki orta saha oyuncusu, antrenmanlardaki gayreti ve forma giydiği özel maçlardaki başarılı futboluyla geçen sezondan çok daha iyi bir görüntü verdi.

Kuvvetlenmiş hali ve sorumluluk alan futboluyla beğeni kazanan gurbetçi oyuncu büyük bir rekabet yaşanacak orta sahada yer bulmak için şansını da arttırmış oldu. Bu sezon gerçek futbolunu göstereceğine inandığını belirten Yunus Mallı, “Çok iyi bir kadromuz, çok yetenekli oyuncularımız var ancak ben de kendime güveniyorum. Rekabete hazırım” dedi.

İSMAİL HIRS KÜPÜ

Yerli alternatif olarak Trabzonspor’a katılan deneyimli sol bek İsmail Köybaşı, bitimine yakın katıldığı İstanbul Riva Kampında takım arkadaşlarıyla kısa sürede uyum sağladı. Kendisine verilecek şansı iyi kullanmak için antrenmanlarda üstün çaba sarf eden 32 yaşındaki sol bek,  Bordo-Mavili takımda ikinci baharını yaşamak amacında.

Editör: TE Bilisim