İşte gündeme bomba gibi düşen son dakika transfer haberi ve detayları...

Lazio ile amansız bir şekilde Yusuf Yazıcı yarışına giren ve Nicolas Pepe'nin transfer olmasını bekleyen Lille, yıldız futbolcu için Trabzonspor'a 25 milyon Euro teklif etti.
Daha önce TFF 1. Lig ekiplerinden İstanbulspor'dan Zeki Çelik'i alarak Türkiye'de dikkatleri üzerine çeken Lille, bu sefer süper yıldız Yusuf Yazıcı'ya kancayı attı.

Akşam gazetesinin iddiasına göre Fransızların bordo mavili ekiple 25 milyon Euro karşılığında el sıkıştığı ve bu transferin bittiği öğrenildi.

Geçtiğimiz sezon Fransa Lig 1'i 2. sırada bitirerek Şampiyonlar Ligi'nde oynamayı hak kazanan Lille; Mandava, Bradaric, Show, Benjamin Andre, Weah gibi tecrübeli futbolcuları kadrosuna katarken, tecrübeli teknik adam Christophe Galtier'in hedefindeki asıl ismin Yusuf Yazıcı olduğu ifade edildi.

Nicolas Pepe'yi elden çıkarmaya hazırlanan Lille'in yıldız oyuncudan tam 80 milyon Euro gelir elde etmesi bekleniyor. Yusuf Yazıcı, bu gelirden ödenecek 25 milyon Euro ile transfer edilirse Türkiye'den yurt dışına giden en pahalı isim olacak.
 
Editör: TE Bilisim