Rize’nin Çayeli ilçesinde özel salonda düzenlenen Kick Boks Turnuvasına Trabzon ve Rize’den 110 sporcu katıldı. Minik-Yıldız-Genç-Büyük olmak üzere yapılan turnuvaya Kadın sporcular da bazı sıkletlerde katıldılar. Turnuvaya Trabzon Yedi kulüp ile katılarak takım halinde birinciliği aldı. Günübirlik yapılan Kick Boks Turnuvası akşam saatlerine kadar sürdü. 

Hiçbir olumsuzluğun yaşanmadığı turnuvayı Çayeli ilçesi Kaymakamı Mehmet Öztürk ilgiyle izledi. İlçede yapılan faaliyetlerle ilgili ilçe kaymakamı Mehmet Öztürk: “İlçemizde sportif faaliyetlere önem veriyor ve izliyoruz. İlçemizde yapılan bu tür sportif faaliyetlerin artarak devam etmesi için antrenörlerimize bütün kolaylıkları sağlayacağız” diye söylerken İlçe halkının büyük ilgi gösterdiği günübirlik Kick Boks Turnuvasına ilgi gösteren iş insanı Mehmet Yazıcı da izleyiciler arasında yerini aldı. 

Spora ve sporcuya desteğini esirgemeyen iş insanı Mehmet Yazıcı yapılan Kick Boks Dostluk Turnuvasıyla ilgili şunları söyledi; ”Bizler iş insanları olarak geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin yanında durmaya devam edeceğiz. Bütün alanlarda olduğu gibi sportif faaliyetlerde de gençlerimize özen göstererek onları hayata hazırlayan antrenörlerimize de desteğimizi sürdüreceğiz. Burada iki komşu ilin beraberce yürüttüğü Kick Boks Dostluk Turnuvasının, gençlerin sportif anlamda kaynaşmasının hayatın tüm noktalarına yansıyacağına inanıyorum. Bu bağlamda spora ve sporcuya desteğimiz artarak devam edecektir.”
Cemal SANCAK
 

Editör: TE Bilisim