YARIN AKŞAM NETLEŞECEK

Son üç haftasına girilen Süper Lig’de küme düşmeme mücadelesi veren Çaykur Rizespor’da nefesler tutuldu. 33 puanla 18’inci sırada yer alan Yeşil-Mavililer, 7-1’lik Göztepe galibiyeti ile az da olsa devam eden lige tutunma umudunu sürdürdü. 42 puanla 12’nci sıradaki Gaziantep ile arasında 9 puanlık fark bulunan Atmaca, son haftaya rakibiyle puan puana gelip ikili averajda da üstünlüğü ele geçirip ligde kalmayı garantilemenin peşinde.

MUCİZE OLUR MU?

Çaykur Rizespor bunun için Gaziantep’in yarın akşam sahasında oynayacağı müsabakada Kayserispor’a mağlup olmasını bekleyecek. Böylesine bir durum halinde Çaykur Rizespor da Pazar günü deplasmanda oynayacağı Yeni Malatya maçından mutlak galibiyetle ayrılmak zorunda. Gaziantep’in Kayseri maçında 1 puan alması halinde ise Çaykur Rizespor, Yeni Malatya maçına çıkmadan lige veda etmiş olacak. Yeşil-Mavililer her şeye rağmen umudunu koruyor.

BOLDRİN İLE  ALPER SAKAT

Öte yandan bu gün  teknik direktör Bülent Korkmaz yönetiminde yapacağı çalışmayla Malatyaspor maçının son provasını gerçekleştirip  hazırlıklarını tamamlayacak olan Yeşil-Mavililerde, sakatlıkları nedeniyle 2 gündür  takımla birlikte  antrenmanlara katılamayan Fernando Boldrin ile Alper Potuk’un Malatyaspor’a karşı forma giymesi beklenmiyor.

Editör: TE Bilisim