10 KİŞİYLE DİRENEMEDİ

Süper Lig’in 9. haftasında deplasmanda karşılaştığı Giresunspor’a 2-0’lık skorla mağlup olan Çaykur Rizespor, üst üste aldığı 5’inci mağlubiyetinin ardından sonuncu sıradan kurtulmayı başaramadı. Karşılaşmanın henüz 11.dakikasında Tyler Boyd’un, Diabate’ye yaptığı faulü kırmızı kart olarak değerlendiren hakem Erkan Özdamar’ın bu kararıyla 10 kişi mücadele etmek zorunda kalan Yeşil-Mavililerin tüm çabası da yenilgiyi önlemeye yetmedi.

ÇOK AĞIR KARAR

Beklemedikleri bu sonuç karşısında üzüldüklerini ancak morallerini bozmadıklarını söyleyen teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, “Pes etmemeden sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Önümüzde daha çok maç alınacak çok puanlar var. Giresun’da kazanarak kötü gidişe dur demek istiyorduk maça da iyi başlamıştık ancak bence çok ağır bir kararla 10 kişi kalmamız böyle bir sonuca sebep oldu” dedi.

DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

Galatasaray maçında hakem hataları yüzünden mağlup olduklarını da kaydeden Hamzaoğlu, “Bir hafta sonra bu sefer aynı şey Giresun’da başımıza geldi. Bizim işimiz saha içi ama böylesine kritik maçta bu kadar ucuz bir kırmızı kart olmamalıydı. Ancak hiçbir mazeret aramıyoruz. Bir an ön önce bu bunalımdan çıkmak için daha çok çalışıp, daha çok mücadele edeceğiz. Bunun başka bir yolu da yoktur” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim