6-0’LIK NET SKOR

Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında Çaykur Rizespor sahasında Uşakspor karşısında hata yapmayarak adını bir üst tura yazdırmasını bildi. Karşılaşmanın 12. dakikasında ev Mithat Pala'nın asistini değerlendiren Tunay Torun’la öne geçen Yeşil-Mavililer, 43’te Kemal Rüzgar ve 45’te de bir kez daha Tunay’la soyunma odasına 3-0’lık üstünlükle gitmişti. 54’te Michalak’la farka koşan Atmacalar, 85 ve 90’da da Kemal Rüzgar’ın hat-trick yaparak yıldızlaştığı mücadeleyi 6-0’lık skorla kazanarak adını bir üst tura yazdırdı.
 
HEDEF KUPAYI KAZANMAK

Karşılaşma hakkında açıklamalarda bulunan Rizespor Teknik Direktörü Stjepan Tomas, “Oyuncularıma mücadelelerinden dolayı teşekkür ediyorum. Maç eksikliği olan futbolcuları görmek açısından güzel bir maç oldu. Onlar da verilen şanslarını iyi değerlendirdi. Geniş bir kadromuz var. Maç öncesi ciddi rotasyon yaptık ve oyuncularımın hazır oluşunu görmek beni memnun etti. Rizespor’un hedefi Türkiye Kupası’nı almaktır. Sona kadar gitmeyi hedefliyoruz. İnşallah hedeflediğimiz kupayı Rize’ye getireceğiz.” ifadelerini kullandı
 
GALATASARAY’A GÖZDAĞI

Cumartesi yine kendi sahalarında Galatasaray’ı konuk edeceklerini söyleyen ve zorlu maç öncesi de iddialı açıklamalarda bulunan Rizespor Teknik Direktörü Stjepan Tomas, “Bizim için zor maç olacak. Ligde oynadığımız son 4 maçta 3 galibiyet 1 de beraberliğimiz var. Bu maçtan da moral açısından alacağımızı aldık. Özgüvenimiz yüksek bir şekilde Galatasaray karşısına çıkacağız . İnşallah bunu da cumartesi günü oynayacağımız maçta gösteririz. Sahadan puan ya da puanlarla ayrılarak ligdeki çıkışımızı sürdüreceğiz.” dedi.
 
Editör: TE Bilisim