Ligin 8. haftasını bay geçen ve milli araya 11 puanla 7. sırada giren Çaykur Rizespor, deplasmanda oynayacakları Hatayspor maçının hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Antalya’da teknik direktör Sjepan Tomas önderliğinde sürdüren Yeşil-Mavililer çıkışına kaldığı yerden devam etmek için tempolu bir şekilde ritim tutuyor.
 
Ligde tamamlayacakları en üst noktada yer almak isteyen Türkiye Kupası’nı da müzesine kaldırmak için bir hayli iddialı olan Yeşil-Mavililer hata yapmak istemiyor. Geniş bir kadroya sahip olan Atmacalar rehavet duygusundan uzak her maçın final niteliğinde olarak görürken Teknik Direktör Tomas ise futbolcularını sürekli olarak uyarması da dikkat çekiyor.



Çıkışımız devam edecek
 
Ligin 9. hafa karşılaşmasında Hatayspor’a 22 kasım tarihinde konuk olacak olan Çaykur Rizespor’da Teknik Direktör Stjepan Tomas futbolcularına bireysel hatalardan uzak kalmaları konusunda sürekli uyarılarda bulunuyor. Hem ofansif hem de defansif olarak ortak akla sahip olmak zorunda olduklarını sözlerine ekleyen Tomas kamp döneminin kendileri için güzel geçtiğini ifade etti.
 
3 oyuncularının koronavirüs yakalandığını sözlerine ekleyen Tomas, “Bu bizim için üzücü haber: İnşallah en kısa zaman içerisinde bu belayı vücutlarından atarlar. Artık yaşamımız da koronavirüs var. Çok dikkatli olmak zorundayız. Bu süreci göz önüne alarak geniş bir kadro oluşturduk. Hatay maçına çok dikkatli hazırlanıyoruz. Mili aranın ardından da çıkışımızı devam ettireceğiz.” dedi.



Kartal’ın Gökhan aşkı yine depreşti
 
Sezon başından beri Beşiktaş’ı takibinde olan Çaykur Rizespor’un A Milli kalecisi Gökhan Akkan yeniden Beşiktaş’ın gündemine geldi. Beşiktaş’ın genç kalecisi Ersin Destanoğlu’ nun her maçta hatalı goller yemesi üzerine yeniden kaleci arayışına giren siyah beyazlıların ara transferde Gökhan için Atmacaların kapısını çalacağı belirtiliyor.
 
Ekonomik limit nedeniyle takas ile transferi çözmeye çalışacak olan Beşiktaş Gökhan Akkan için Tayler Boyd ve miktar para teklif edeceği belirtildi. Yabancı kotası dolu olan çaykur Rizespor ise Gökhan Akkan’a karşı yerli oyuncu isteyeceği bu oyuncunun Güven Yalçın veya Necip Uysal’ı isteyeceği iddia edildi
 
Editör: TE Bilisim