840 ÜYEDEN 250’Sİ OY KUNNABİLECEK

Çaykur Rizespor’un Olağan üstü Genel Kurul toplantısı Cumartesi günü yapılacak. Daha önce ilki 19 Haziran tarihinde yapılan ancak çoğunluk sağlanamadığı için 26 Haziran Cumartesi günü yapılması planlanan Olağanüstü Genel Kurul için geri sayım başladı. Yeşil-Mavili kulüpte eski başkan Hasan Kartal’ın istifa etmesinden sonra Armatör Tahir Kıran tek başkan adayı olarak seçime girecek. 840 üyesi olan Ç.Rizespor’da yıllık aidatlarını ödeyen 250 kişinin oy kullanma hakkı bulunuyor.

TAHİR KIRAN TEK ADAY

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Toplantı Salonu’nda Cumartesi günü saat 12.00’da başlayacak olan genel kurulda yönetim ve denetleme kurulunun ibra edilmesinden sonra yeni başkan ve yönetim kurulu belirlenecek. Başkan adaylığını açıkladıktan sonra yeni sezon için transfer çalışmalarını İstanbul’da sürdüren Tahir Kıran Rize’ye geldi. Rize’nin büyük bir heyecanla beklediği futbol camiasının güçlü isimlerinden olan Çaykur Rizespor Başkan adayı Tahir Kıran’ın yönetim listesinde şu isimlerin olması bekleniyor.

YÖNETİM LİSTESİ ŞEKİLLENDİ

Rizespor AŞ. ortaklarından Niyazi Mete, Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, Rize Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Genç, iş insanlarından Mustafa Yazıcı, Yılmaz Zehiroğlu, Selim Selimoğlu, Muhammet Mete, Bilgehan Bayramoğlu ve Sema Tornacı. Ayrıca mevcut yönetimden de Ali Haydar Er, Prof. Dr. Hasan Türüt, Adnan Er, Serkan Karavin, Hasan Bakır, Sedat Abanoz, Talha Küçükvar ve Yaşar Özdoğan gibi isimlerin de listede yer alamsı edinilen bilgiler arasında yer alıyor.

KARTAL DA KATILACAK

Çaykur Rizespor’da 3 dönem başkanlık görevini yapan ancak bir süre önce istifa eden Hasan Kartal’ın da yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul’a katılacağı öğrenildi. Rize’ye gelen Kartal’ın kongrede konuşma yapması bekleniyor.

ALİHAN TELATAR

Editör: TE Bilisim