ALTERNATİF İSİMLER DE VAR

Süper Lig'de son 8 maçında galibiyete hasret kalan Çaykur Rizespor, teknik direktör Marius Sumudica ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırmıştı.

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Yeşil-Mavili ekipte, İbrahim Üzülmez, Tamer Tuna, Hamza Hamzaoğlu, Tolunay Kafkas gibi isimler gündeme gelmişti. Ancak son olarak Bülent Uygun ile temasa geçildiği ortaya çıktı. Başkan Hasan Kartal, Skorer'e yaptığı açıklamada Bülent Uygun ile görüştüklerini doğruladı. Başkan Kartal, “Başka isimler de var. İbrahim Üzülmez temas kurduğumuz isimlerden.

TARAFTAR TEPKİLİ

En geç yarın (bugün) karar vermiş olmam lazım. Uygun bize daha yakın gözüküyor. Görüştüğümüz diğer isimler arasında Kemal Özdeş ve Hamza Hamzaoğlu da var. Net kararımı yarın (bugün) vereceğim” şeklinde konuştu. Ancak Bülent Uygun isminin gündeme gelmesinin ardından Yeşil-Mavili camiada büyük bir tepki oluştu. Taraftarların sosyal medya hesaplarından Bülent Uygun ismine karşı çıktıkları bu konuda yönetimi de eleştirdikleri görüldü. Başkan Kartal’ın Bülent Uygun hamlesinden vazgeçmesi gerektiği yönünde de yorumlar yapıldı.

Editör: TE Bilisim