Trabzonspor’un Roma ile oynadığı müsabaka, İtalya basınında da geniş yankı buldu. Özellikle Trabzonspor’un futboluna büyük övgüler yapılırken Mourinho’lu Roma’nın zor anlar yaşadığı belirtildi.

La Gazzetta dello Sport: Roma'da Mourinho dönemi galibiyetle açıldı

İtalya'nın en saygın gazetelerinden La Gazzetta dello Sport "Roma'da Mourinho dönemi galibiyetle açılıyor." başlığını kullandı. Haberin detayında "Zafere ihtiyaç vardı ve geldi. Biraz çaba sarf edildi, ıstırap çekildi ama bu normal çünkü Trabzonspor çok etkili ayaklara sahip” ifadelerine yer verildi.

Sky Italia: Mourinho, Trabzon'dan istediğini aldı

Sky Italia "İşlem tamam. Mourinho, Trabzonspor'a karşı istediğini aldı." başlığını kullandı. Haberde "Jose Mourinho'nun Roma yedek kulübesindeki ilk resmi maçı, Trabzon'da elde edilen 2-1'lik galibiyetle taçlandı. Trabzonspor, Nwakaeme ve Hamşik gibi yıldızlarla topa sahip oldu. Avcı'nın takımı Nwakaeme ile Rui Patricio'ya çok zor anlar yaşattı." sözleri kullanıldı.

Corriere dello Sport: Mourinho, Trabzon'dan galibiyetle çıktı

Corriere dello Sport "Mourinho'dan ne çıkış ama! Trabzon'da 2-1'lik galibiyet" başlığını okuyuculara aktardı. Haberin detayında "Konferans Ligi play-off ilk maçında Trabzonspor'u deplasmanda mağlup eden Jose Mourinho'nun yeni Romanı için güzel bir başlangıç. Atletik olarak mükemmel bir durumda olan rakibi karşısında Roma için karmaşık bir maçtı." ifadeleri yer aldı.

Corriere della Sera: Mourinho, Avrupa'da iyi başladı

Corriere della Sera, Roma'nın Trabzonspor karşısında elde ettiği galibiyetin ardından "Mourinho, Trabzonspor karşısında kazanarak Avrupa'da iyi bir başlangıç yaptı." başlığını kullandı. Haberin detayında "Roma, Cornelius'un beraberlik golünün ardından adeta acı çekti." ifadelerine yer verildi.

Editör: TE Bilisim