SASSUOLO’NUN İNADI TUTTU

Trabzonspor, stoper transferi için girişimlerini sürdürüyor. Uzun süredir Milli oyuncu Kaan Ayhan için ısrarlı bir şekilde çalışma yapan Bordo-Mavili ekip, bir türlü İtalyan ekibi Sassuolo’yu ikna edemedi. Tüm şartların zorlanmasına rağmen Sassuolo, Kaan Ayhan’ı göndermek istemediğini bir kez daha Trabzonspor yönetimine iletti. Kaan Ayhan transferinde mutlu sona ulaşamayan Bordo-Mavililerin rotalı bir başka gurbetçi yıldız Ömer Toprak’a çevirdiği öğrenildi.

GELMEYE SICAK BAKIYOR

Almanya 2.Lig’de Werder Bremen forması giyen 32 yaşındaki tecrübeli stoperin transferi için harekete geçen Trabzonspor’un Ömer Toprak transferini bitirmeye yakın olduğu belirtildi. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Ömer Toprak için Werder Bremen’in uygun bir bonservis bedeli ile ikna edilebileceği belirtildi. Ömer Toprak’ın da Trabzonspor’a gelmeye sıcak baktığı transferin kısa süre içinde netleşeceği ifade edildi.

TAKAS FORMÜLÜ

Bu arada Trabzonspor’da gönderilmesi gündemde olan Hüseyin Türkmen ile ilgili sıcak saatler yaşanıyor. Alanyaspor’un Hüseyin Türkmen’e talip olduğu öğrenildi. Stoper takviyesi yapmayı planlayan Bordo-Mavili ekibin de Hüseyin Türkmen’e karşılık Alanyaspor’dan Fatih Aksoy’u takas formülü ile kadrosuna katabileceği belirtiliyor. İki kulüp arasında yapılacak olan görüşmelerde nasıl bir sonuç çıkacağı merak ediliyor. 

Editör: TE Bilisim