BETİS KABUL ETTİ

Transfer sürecinin ilk günlerinde gündeme gelen İspanyol stoper Marc Bartra’ya yeniden geri dönüş yapan Bordo-Mavili ekip yıldız oyuncunun transferini bu kez bitirmekte kararlı. Real Betis’e 5 Milyon Euro bonservis ücreti önerilirken İspanyol ekibinin bunu kabul ettiği öğrenildi. 

KOPENHAG MAÇINA YETİŞİR Mİ?

Bartra’nın da Trabzonspor’dan yıllık 2,5 Milyon Euro maaş talebinde bulunduğu belirtildi. Yapılan görüşmelerin ardından transfere nokta koyma adına Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun yetkilendirilen bir menajerle İspanya’ya gitmeye hazırlandığı ifade edildi. Başkan Ağaoğlu, İspanyol stoper Marc Bartra’yı Kopenhag maçına yetiştirme adına kolları sıvadı.

Geri dönmeye sıcak bakan Norveçli yıldız için kaynak aranıyor

SÖRLOTH HAZIR

Transfer sessizliğini bozmaya hazırlanan Trabzonspor’da Sörloth heyecanı yaşanıyor. Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi için hedef koyan Bordo-Mavili ekip adeta gemileri yaktı. Hücum hattını güçlendirme adına harekete geçen Fırtına, Norveçli yıldız Sörloth’un transferi için şartları zorlayacak. Gözden çıkarılan Koita ile Djaniny’e gelen teklifleri değerlendiren Bordo-Mavili ekip, bu iki oyuncundan gelmesi muhtemel bonservis geliriyle Sörloth’u kadrosuna katmayı planlıyor. Leipzig ile temasa geçen Fırtına, alman ekibiyle bonservis pazarlığına başladı. Leipzig’de gözden çıkarılan Sörloth’un da gol krallığı yaşadığı Trabzonspor’a geri dönmeyi istediği belirtildi. 


Özbek golcü için Roma’ya resmi teklif yapıldı

GÖZLER SHOMURODOV’DA

Trabzonspor, İtalyan ekibi Roma’da forma giyen Özbek golcü Eldor Shomurodov’u gündemine almıştı. Bordo-Mavili ekip, Shomurodov için Roma’ya 1 Milyon Euro bedelle zorunlu satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulundu. Satınalma opsiyon bedelinin ise 6 Milyon Euro olduğu belirtildi. İtalyan devinin bu teklifi kabul ettiği öğrenildi. Bordo-Mavili ekip, Özbek golcü Shomurodov’u ikna etmeye çalışıyor. Başka teklifleri de değerlendiren Özbek golcü Trabzonspor’dan süre istedi. Shomurodov’un cevabı bekleniyor. 
 

Editör: TE Bilisim