HERKESTEN ERKEN YOLA ÇIKTIK

Ağaoğlu, “Biz taraftarlarımızdan sabır istedik. O sabır, bize bugün başarıyı, şampiyonluğu getirdi. Herkesten önce yola çıktık. Hocanın programı doğrultusunda hareket ettik. Biz sezon başındaki hazırlık kampına hocamızın planladığı kadroyla başladık. Eksiklerimizi bir ay önceden görme şansımız ve ortadan kaldırma fırsatımız oldu” dedi.

ŞUBAT AYINDA ‘BU İŞ TAMAM’ DEDİM

Ağaoğlu, “Şubat ayının sonlarında şampiyonluğu hissetim. 19-20 Nisan'da ipi göğüsleriz demiştim. 10 gün sarkma oldu” ifadelerini kullandı. Antalyaspor maçının bitiş düdüğünün ardından yaşadıklarını da anlatan Ağaoğlu, “Taraftarlarımıza karşı olan 'şampiyonluk' sorumluluğun ağırlığının omuzlarımızdan kalktığını hissettik. Bununla da birlikte omzumuza yeni sorumlulukların yüklendiğini hissettik. Oyunculara ödeyeceğimiz primi ve yeni transferleri düşünmeye başladım” dedi.

DÜNYA KUTLAMALARI KONUŞUYOR

Şampiyonlar Ligi’nin önemine vurgu yapan Başkan Ağaoğlu, “Şampiyonlar Ligi'nde her türlü olmamız lazım. Katıldığımız takdirde, neredeyse bir yıllık kadro maliyetimizi karşılayacak bir para alıyoruz. Mali olarak; burada 10 maç kazanıyorsunuz, Şampiyonlar Ligi'nde kazandığınız 1 maça eşit” ifadelerini kullandı. Şampiyonluk kutlamalarıyla ilgili de konuşan Ağaoğlu, “Taraftarımız tüm dünyaya kutlamanın nasıl yapılacağını gösterdi. Tüm dünya bu kutlamaları konuşuyor” dedi.
 

Editör: TE Bilisim