İSTANBUL RİVA’DA İMZA TÖRENİ

Trabzonspor son olarak Çaykur Rizespor forması giyen İsmail Köybaşı ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 3 yıllık sözleşme imzaladı. İstanbul Riva Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine katılan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, ülke futbolunun tecrübeli ve sağlam karakterli bir futbolcusunu kadrolarına kattıklarını ifade ederken, geçmiş senelerde vermiş olduğu mücadelenin daha da fazlasını tecrübeli futbolcudan beklediklerini açıkladı. Başkan Ağaoğlu sözlerine şöyle devam etti:

GEÇMİŞİNİ KONUŞMAYA GEREK YOK

“Kendisi teknik kapasitesi yüksek bir kardeşimiz. Futbol geçmişini konuşmamıza gerek yok. Aramıza hoş geldin diyorum kendisine. Çok zorlu ve şampiyonluğu hedefleyen bir mücadelenin içerisine giriyoruz. Önümüzde uzun bir süre kalmadı. Hocamızın talepleri ve kadro yapılanması doğrultusunda aramıza katılan oyuncular oldu. İsmail de aramıza katılan son oyuncu ve önemli oyunculardan biri. Bu sene geçmiş senelerde vermiş olduğu mücadelenin fazlasını İsmail’den bekliyoruz. İsmail’e olan güvenimiz tam. Çaykur Rizespor Kulübüne transferin gerçekleşmesi dolayısıyla çok teşekkür ederiz.

TAHİR KIRAN’A TEŞEKKÜR EDERİZ

İsmail’in aramıza katılmasında Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran kardeşimizin emeği çok. Ona da çok teşekkür ederiz. İsmail’in gelişim sürecinde emeği olan herkese teşekkür ederiz. Mücadelemiz zor. Yolumuz çetin lakin bunu başarabilecek bir kadro oluşturduk. Allah İsmail’in yardımcısı olsun. Allah sakatlık vermesin başarılı olman en büyük temennimiz. İsmail’e tekrar hoş geldin diyoruz. Çok önemli bir ailenin parçası oldun. Buraya gelen her futbolcu aynı şeyi söylüyor. Trabzonspor camiası büyük bir camia aile olarak büyük bir camiayız. Bizi diğer kulüplerden ayıran en önemli özellik bizim bir aile olmamız.

FUTBOLCULARIMIZ BİZİM DEĞERLİLERİMİZ

Bizim formamızı sırtına geçiren her futbolcu bizim için çok önemlidir. Hepiniz bizim değerlilerimizsiniz. Trabzonspor Kulübü taraftarı dünyanın sayılı taraftarlarındandır. Bizim taraftarlarımız sabırsızdır. Başarıyı dün isterler. Onlar her zaman her şeyin en iyisini talep ederler. İsmail bu ülkenin tecrübeli oyuncularından birisidir. Hiçbir sorun yaşayacağını düşünmüyorum. Yerli yabancı ayırt etmeden bütün futbolcularımızın yanındayız. Bu doğrultuda vereceğimiz mücadeleyi hep birlikte vereceğiz.

İNANILMAZ HEYECANLIYIM

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’ndan sonra söz alan 32 yaşındaki deneyimli futbolcu Trabzonspor formasıyla sahaya çıkmak için sabırsızlandığını açıkladı. Sözlerine devam eden İsmail Köybaşı, uyumun ve ailenin başarıyı getireceğini inandığını söyledi. Köybaşı, “Öncelikle başkanımızın değerli düşünceleri için kendisine teşekkür ederim. Şu anda ki konuşmalarınızdan çok heyecanlandım. Bahsettiğiniz düşüncelerden dolayı kalbim pır pır atıyor. Burada olmamı sağlayan herkese teşekkür ederim. Uyumun ve ailenin gerçek başarıyı getireceğini inanıyorum.

BAŞARIYI AİLE ORTAMI GETİRECEK

Özellikle de bu ailede başta başkanımız hocalarımız ve teknik ekibimiz ve kulüpteki yer alan herkesin bir olacağı bizi başarıya getiren şeyin bu olacağına inanıyorum. Daha önceden bunu deneyimledim. Burada da bunu deneyimlemek için sabırsızlanıyorum. Fiziksel ve mental olarak hazırım. Kendimi en verimli dönemimde görüyorum. Bir an önce sahaya çıkıp takımımıza katkı vermek için sabırsızlanıyorum. Geldiğim ilk günden beri beni sıcak bir şekilde karşılayan herkese çok teşekkür ederim. Trabzon’a gitmek için çok sabırsızlanıyorum. Burada ki seyirci ve organizasyonu gördükten sonra orada yaşayacaklarımı hayal bile edemiyorum.

TARAFTARIMIZI ÇOK ÖZLEDİK

Taraftarımızı çok özledik. Onların beklentisini biliyoruz. Bizler burada her sporcu olarak bunun bilincindeyiz. Hedefe doğru gitmeliyiz. Sizlerin de isteğini görüyorum bu beni mutlu ediyor. Yaşadığım her anın keyfini çıkararak yaşıyorum. Her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum.” İmza törenin ardından Ahmet Ağaoğlu başkanlığında klasik bir hale gelen yeni transfer edilen futbolcunun forma satın alma geleneği İsmail Köybaşı ile de devam etti. Konuyla ilgili konuşan Agaoğlu, “Yerli oyuncu olmanın avantajını yaşıyorsun. Bu güne kadar kadromuza kattığımız oyunculara 5’er bin forma sattım.

54.YILA ÖZEL 1967 FORMA ALACAK

Sen yerli futbolcu olmanın faydasını yaşıyorsun. Dolayısıyla bunun bir avantajı olarak sana Bin 500 forma satmak istiyorum” ifadelerine yer verdi. Başkan Ağaoğlu’nun bu sözlerinin ardından söz alan Köybaşı, Bin 500 değil Bin 967 forma satın almak istediğini açıkladı. Köybaşı, “Eğer sizlerde uygun görürseniz Trabzonspor’un yakında kuruluşunun 54.yılını kutlamak üzere Bin 967 forma satın almak istiyorum. Bunu da canı gönülden söylüyorum. Bunun da bir anlamı olmasını istiyorum” dedi. Başkan Ağaoğlu, deneyimli futbolcunun bu ince düşüncesi nedeniyle İsmail Köybaşı’na teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim