TAKTİK ÇALIŞTILAR

Spor Toto 1.Lig’de bitime 6 maç kala zirve yarışı iyice kızışırken, 3 puan farkla liderliğini sürdüren Giresunspor, Cuma günü deplasmanda Eskişehirspor’la oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Hakan Keleş yönetiminde gerçekleştirilen yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanın ilk bölümünde güç, denge, koordinasyon çalışan Yeşil-Beyazlılar son bölümde ise yarı sahada çift kale maç oynadılar.

HAFİFE ALMAK YOK

Şu ana kadar aldıkları mesafenin küçümsenemeyeceğini ve ortaya koydukları takdir edilecek performansla Süper Lig’i hak ettiklerini oyuncularına hatırlatan Keleş, “Sizlerden kalan maçlarda da aynı özverili mücadeleyi bekliyorum. En az hata yaparak Giresun’un 44 yıllık özlemini giderip önümüzdeki sezon Süper Lig’de yer almak için sadece 6 maçımız kaldı. Eşkişehirspor maçını kazanıp bu yolu bir adım daha kısaltmalıyız” ifadeleri kullandı.

YOLUN SONU ŞAMPİYONLUK

İddiası olsun olmasın karşılaştıkları her takımın lideri yenme psikolojisiyle kendilerine karşı güçlerinin üzerinde bir mücadeleye giriştiklerini de oyuncularına hatırlatan Keleş, “Bize düşen sahada sakin kalıp tahriklere kapılmadan 90 dakikayı 11 kişi tamamlayarak istenilen sonuçları almaktır. Kalan maçlarımızda fiziki güç ve taktiğin yanında psikolojik olarak da çok güçlü olmak zorundayız. Bu yolun sonunda şampiyonluk var” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim