TRABZON’U TEMSİL EDECEK

Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü organizesinde düzenlenen Okul Sporları Genç Erkekler Futsal İl Birinciliği müsabakalarında Pelitli Ahmet Can Bali Anadolu Lisesi Futsal takımı şampiyon oldu. Beşirli Spor Kompleksi Çok Amaçlı Spor Salonunda düzenlenen turnuvaya katılım büyük oldu. Birbirinden zevkli ve çekişmeli karşılaşmaların ardından zirveye ulaşan Pelitli temsilcisi, önümüzdeki ay düzenlenecek olan grup maçlarında Trabzon’u temsil etme hakkı kazandı.

SPORSEVERLER İLGİ GÖSTERDİ

Milli Eğitim Müdürlüğü, Futsal İl Temsilciliği ve Okul Sporları Koordinatörlüğünün destekleriyle gerçekleştirilen turnuvada Pelitli Ahmet Can Bali Anadolu Lisesi’nin ardından Yomra Hacı Hakkı Çalık Anadolu İmam Hatip Lisesi futsal takımı, İl ikincisi oldu. Dursun Ali Kurt Anadolu İmam Hatip Lisesinin üçüncülüğü elde ettiği turnuvayı Gazi Anadolu Lisesi de dördüncü olarak tamamladı. Heyecan dolu maçları öğrencilerin yanı sıra çok sayıda sporsever de ilgiyle takip etti.

STRES ATIP EĞLENİYORLAR

Dereceye giren takımlara ödüllerini Spor Hizmetleri Şube Müdürü Yusuf Çebi, Ortahisar İlçe Müdürü Ecvet Kurt, Yomra İlçe Müdürü Cengiz Aydoğdu, Yomra İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Yıldırım ile Futsal İl Temsilcisi Kemal Civelek verdi. Okul Sporları müsabakalarının 50’nin üzerinde branşta yapıldığı Trabzon’da binlerce öğrenci hem hareketsiz yaşamdan uzaklaşıp spor yapıyor, hem yoğun ders programı arasında stres atıyor, hem de yeni arkadaşlıklar ediniyor.

Editör: TE Bilisim