BEKLENMEYEN SONUÇ

Trabzonspor, sezonun son haftasında deplasmanda Başakşehir ile karşı karşıya geldi.

Şampiyonluğunu haftalar öncesinden ilan eden ve tatil moduna geçen Bordo-Mavili ekip, Başakşehir karşısında ilk 45 dakikada beklemediği bir skorla karşı karşıya kaldı. 11, 31 ve 42.dakikalarda kalesinde gördüğü gollerle soyunma odasına 3-0 geride giden Trabzonspor, 4 yıl aradan sonra bir maçın ilk yarısında kalesinde 3 gol birden görmüş oldu.

NELER KAÇTI NELER

Karşılaşmanın ikinci yarısına Trabzonspor çok etkili başladı. Henüz 46.dakikanın ilk saniyelerinde Bakasetas’ın uzak mesafeden çektiği şut yan direkten geri döndü. 49.dakikada Cornelius’un şutunda top üstten auta gitti. 55.dakikada Yusuf Erdoğan’ın uzak mesafeden şutunu kaleci Volkan çataldan çıkardı. 57.dakikada Nwakaeme’nin kafa vuruşuna kaleci Volkan yine gole izin vermedi. 59.dakikada Visca’nın ortasında topla buluşan Nwakaeme’nin kafa vuruşunda Bordo-Mavililer skoru 3-1 yaptı.

VOLKAN’I GEÇEMEDİLER

Golden sonra da Trabzonspor’un çok net pozisyonları vardı. Karşılaşmanın 77.dakikasında Nwakaeme çalımlarla ceza sahasına girdi, vuruşunda kaleci Volkan yine duvar ördü. Farkı azaltma adına adeta tek kale oynayan Bordo-Mavili ekip 82.dakikada bu kez Djaniny ile gole çok yaklaştı ancak yine kaleci Volkan gole izin vermedi. Bordo-Mavili ekip sahadan 3-1 mağlup ayrılırken Fırtına bu sezon üçüncü yenilgisini aldı. Karşılaşmanın ikinci yarısında çok farklı oynasa da bu mücadele Trabzon’a puan için yeterli olmadı.

STAT: Başakşehir

HAKEMLER: Atilla Karaoğlan*, Kerem Ersoy*, Erdinç Sezertam*

BAŞAKŞEHİR: Volkan**, Caiçara**, Duarte**, Epureanu**, Lima**, Tolga** (Dk.62 Berkay*), Serdar** (Dk.78 Deniz*), Mahmut**, Aleksic** (Dk.78 Salih*), Trezeguet** (Dk.90 Ömer Ali?), Okaka** (Dk.90 Chadli*)

TRABZONSPOR: Uğurcan Çakır*, Dorukhan Toköz*, Ahmetcan Kaplan*, Vitor Hugo* (Dk.46 Hüseyin Türkmen**), İsmail Köybaşı* (Dk.46 Yusuf Erdoğan**), Siopis** (Dk.83 Koita*), Berat Özdemir* (Dk.46 Djaniny**), Bakasetas**, Edin Visca* (Dk.81 Kouassi*), Nwakaeme**, Cornelius**

GOLLER: Dk.11 Okaka, Dk.31 Epureanu, Dk.42 Serdar (Başakşehir), Dk.59 Nwakaeme (Trabzonspor)

SARI KARTLAR: Okaka (Başakşehir)

Editör: TE Bilisim