ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Şalpazarı Kaymakamlığı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'nün tertiplediği Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası Şalpazarı Emniyet takımı ve Hastane arasında oynanan final karşılaşmasıyla sona erdi.

Toplam 12 takımın kıyasıya mücadele ettiği turnuvanın final maçından önce Şalpazarı Esnaf ve Müftülük takımları 3'üncülük için karşılaştı. Karşılaşmayı 2-0 kazanan Şalpazarı Esnaf turnuvanın 3'üncüsü oldu. Günün final maçı ise Şalpazarı Emniyet ve Hastane arasında oynandı. Her iki seti de kazanan Şalpazarı Emniyet takımı 2022 Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası'nın şampiyonu oldu. Emniyet takımında İlçe Emniyet Amiri Ahmet Kılıç da forma giydi.

MADALYALAR VERİLDİ

Turnuvada çeşitli dallarda başarı gösteren 3 sporcuya da madalya verildi. Türkiye Şehit Aileleri Derneği Genel Başkan Yrd. Necati Selvitop turnuvanın en değerli oyuncusu seçilen İlçe Emniyet Amiri Ahmet Kılıç'a, Şehit Alper Al'ın babası Mehmet Al turnuvanın en değerli pasörü 112 personeli Arzu Aygün’e, Şalpazarıspor Başkanı Gazi Cevat Özdemir de turnuvanın en başarılı smaçörü Gökhan Mercan’a madalyasını takdim ettiler. Kupa ve madalya töreninin ardından Şalpazarı Emniyet takımı salonda şampiyonluk turu atarak, sevinç gösterisinde bulundu.

Editör: TE Bilisim