5’inci şampiyonluğunu kazanan Taka Gazetesi’nin 2 de ikinciliği var

PROTOKOL KARMASI GÖSTERİ MAÇI YAPTI

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nin geleneksel olarak 13’üncüsünü düzenlediği Orhan Kaynar Futbol Turnuvası sona erdi. Hürriyet Gazetesi Karadeniz Temsilciliği görevini yürütürken 2001’de hayatını kaybeden gazeteci Orhan Kaynar anısına bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Orhan Kaynar Futbol Turnuvası’nın finali Bahçecik Arena Halı Sahası’nda yapıldı. Final maçı öncesi geleneksel döner partisi vardı. Ardından Protokol Karması’nın oynadığı gösteri maçı izleyenleri büyüledi. Profesyonel futbolculara taş çıkartan bir performans ortaya koyan protokol karması ayakta alkışlandı. Protokol karması maçının ardından turnuvanın final maçına geçildi. Geçen yılın ikincisi TAKA Gazetesi ile Yıldızlar Karması’nın karşı karşıya geldiği final maçını 7-1’lik skorla kazanan TAKA Gazatesi, 13’üncüsü düzenlenen Orhan Kaynar Futbol Turnuvası’nın şampiyonu oldu. 5’inci şampiyonluğunu kazanan TAKA’nın 2 de ikinciliği bulunuyor.

GOL KRALI DA TAKA’DAN

Final maçının ardından ödül törenine geçildi. Turnuvanın en centilmen futbolcusu ödülü TAM SAHA PRES takımından Aleyna Keskin’e verildi. Keskin’in ödülünü AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, eski Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu verdi. Turnuvanın gol kralı ise 18 golle şampiyon takım TAKA Gazetesi’nden Tuncay Lakot oldu. Tuncay Lakot’un ödülünü ise Büyükşehir Başkanvekili Atilla Ataman verdi. Turnuvanın Şampiyonu TAKA Gazetesi’nin kupasını Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile merhum gazeteci Orhan Kaynar’ın eşi Mine Kaynar verirken turnuvanın ikincisi Yıldızlar Karması’nın kupasını Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç verdi.

YALNIZ BIRAKMADILAR

Turnuvada oynanan final maçını merhum gazeteci Orhan Kaynar’ın eşi Mine Kaynar, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, Sahil Güvenlik Trabzon Grup Komutanı Binbaşı Ömer Harun Özkaynak, Trabzon İl Emniyet Müdür Yardımcısı Suvat Sezer, İl Sağlık Müdürü Hakan Usta, Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, eski Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta, Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu, Ortahisar Platformu Başkanı Murat Zeki Solak, TGC Başkanı Ersen Küçük, TSYD Trabzon Şubesi Başkanı Selçuk Kılıç, Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş, gazeteciler ve çok sayıda davetli izledi. 

CENTİLMENCE GEÇTİ

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, 13’üncüsü düzenlenen Orhan Kaynar Futbol Turnuva’nın çok anlamlı olduğunu belirtirken Şampiyon olan TAKA Gazetesi’ni, ikinci olan Yıldızlar Karması’nı ve turnuvaya katılan tüm takımları kutladılar. Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ersen Küçük, “Merhum gazeteci üstadımız Orhan Kaynar anısına düzenlediğimiz turnuvamızın 13’üncüsünü gerçekleştirmek gerçekten çok önemli ve gurur verici. Turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür ediyorum. Şampiyon olan TAKA Gazetesi’ni ve ikinci olan Yıldızlar Karması’nı kutluyorum. Çok centilmence bir turnuva oldu. Fair Play ruhu çerçevesinde oynanan müsabakalar keyif verdi. Final maçı da çok heyecanlıydı. Final maçı öncesi Protokol Karması’nın oynadığı müsabaka da keyifliydi. Final günümüzde bizi yalnız bırakmayan protokole de çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

SAHA: Bahçecik Arena

HAKEM: Murat Kasap

TAKA GAZETESİ: Yahya Karabina****, Osman Çiçekli****, Bayram Ağırman****, Atakan Tok****, Ali Altuntaş****, Tuncay Lakot****, Ömer Suiçmez****

YILDIZLAR KARMASI: Ömer Salkı**, Rahman Turan**, Muhammet Memiş**, Tolga Sağlam**, Salih Tezcan** (Gürkan Ata**), Ali Demiral**, Yunus Mermertaş**

GOLLER: Tuncay Lakot (2), Ömer Suiçmez (2), Ali Altuntaş (2), Yahya Karabina (P) (TAKA Gazetesi), Ali Demiral (Yıldızlar Karması)

Editör: TE Bilisim