“4 altın 2 bronz”

Kahramanmaraş’ta düzenlenen Türkiye Yıldızlar Ferdi Boks Şampiyonası’nda 4 altın ile 2 bronz madalya kazanan Hekimoğlu Boks Kulübünün sporcuları, Başkan Suat Hekimoğlu tarafından verilen sabah kahvaltısında buluştu. Antrenör Nazım Dalkıran tarafından basına tanıtılan sporculara başkan Suat Hekimoğlu tarafından tam destek sözü verilirken Hekimoğlu Türkiye Boks Kulübü Federasyon Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. 

Başarılı Kulüplerini Geride Bıraktık

Kahvaltıda ilk olarak söz alan Antrenör Nazım Dalkıran, “Teknik olarak bir kaç şey söylemek istiyorum. Kahramanmaraş’ta yapılan Türkiye Şampiyonasında Hekimoğlu Boks Kulübü büyük başarıya imza atarak madalyalarla döndü. Bu müsabakalar 450 sporcu arasında gerçekleşti. Boksun en başarılı kulüplerinden Fenerbahçe, Beşiktaş, Ankara Büyükşehir gibi boksun önemli ekipleri ile oynadık.  Bu mücadelelerden 4 altın 2 bronz alarak büyük başarıya imza attık” dedi. 

Bizleri Gururlandırlar

Dalkıran, “Başarımız bir hayli yükseldi. aileler değer vermeye başladı. Suat Hekimoğu’na Celil Hekimoğlu’na teşekkür ediyorum.  Hekimoğlu’nun bu başarısı Trabzon boksunun gelecek yıllarda daha iyi başarılar yaşayacağının sinyalini vermiştir. Trabzon’u en iyi şekilde temsil etmenin heyecanı içerisindeyiz. Türkiye Şampiyonasında sporcularımızdan 48 kiloda Gökay Yılmaz altın 60 kilo Ufuk Kuru altın,  63 kilo Mehmet Aydemir altın ve 70 kiloda Mustafa Çolak altın madalyanın sahibi olurken,  52 kiloda Baran Fukul ile 75 kiloda Selim Can Erkan bronz madalya kazanarak bizleri gururlandırdılar” ifadelerini kullandı. 

Başkanlığa Adayım 

Boks federasyon başkanını eleştiren Hekimoğlu “Federasyonda bir ağabeyimiz var kendisi yoruldu. Bence artık bizim gibi gençlere devir etmesi lazım. Cumhurbaşkanı belki diyecek ki bu adam olsun belki bu adam olsun süreç neyi gösterir bilemeyiz. Ben yeniden adayım. Bu gençleri daha iyi yerlere taşıyabilmek için oraya talibim. Herhangi bir maddi beklentimiz yok, çocuklarla uğraşmayı onları iyi bir noktaya taşımayı seviyorum. Derece elde eden bütün kardeşlerimizi de tebrik ediyorum” dedi.  
BURAK YILDIRIM
Editör: TE Bilisim