GURUR DUYDUM

Trabzonspor’un Süper Lig’de yaşadığı şampiyonluğun yankıları devam ediyor. Bordo-Mavili ekibin efsane futbolcularından ve eski teknik direktörlerinden Şota Araveladze de şampiyonluğa çok sevindiğini söyledi. TAKA’ya konuşan Şota, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu tarafından Trabzon’daki şampiyonluk kutlamalarına davet edildiğini ancak kutlamalara katılamadığını söyledi. Gürcü teknik adam, Trabzonspor’un şampiyonluğuna kendisi şampiyon olmuş kadar sevindiğini belirtti.

HERKESİN EMEĞİNE SAĞLIK

Şampiyonluktan ötürü gerçekleştirilen kutlamalara hayran kaldığını ifade eden Şota Arveladze, “Muhteşem kutlamalar yapıldı. Orada olmayı çok isterdim. Sosyal medya ve televizyonlardan izlediğimde hayran kaldım. Kendim şampiyon olmuş gibi çok sevindim. Başta Başkan Ahmet Ağaoğlu olmak üzere yönetimi, teknik ekibi, futbolcuları, emeği geçen herkesi ve tüm Trabzonspor camiasını bu şampiyonluktan ötürü kutluyorum” ifadelerini kullandı.

KUTLAMALAR MUHTEŞEMDİ

Şota Arveladze şöyle devam etti; “Trabzonspor’da hem futbolcu hem de teknik direktör olarak görev yapan biri olarak bu şampiyonluk beni çok mutlu etti. Gurur duydum. Avrupa’da tanıdığım birçok futbolcu ve futbol adamının da Trabzonsporlu taraftarların yaptıkları kutlamalara hayran kaldığını söylemek istiyorum. Trabzonspor’a Şampiyonlar Ligi’nde başarılar diliyorum. Bordo-Mavili Kulübün başarılarıyla biz de mutlu oluyoruz” dedi.

İNGİLTERE’YE ALIŞTIM

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City’i çalıştıran Gürcü teknik adam Şota Arveladze, “Biliyorsunuz, İngiltere ligi zorlu bir lig. Ben de İngiltere ligine yavaş yavaş adapte olmaya başladım. Yeni sezonda çok daha iyi bir Hull City izlettirmek istiyoruz. Başkanımız Acun Ilıcalı’nın desteği bize güven veriyor. Premier Lig'e çıkmak istiyoruz. Başkanımız Acun Ilıcalı ile birlikte planlamalar yapıyoruz. Tek hedefim, hayalim Premier Lig'e bu takımı çıkarmak” dedi. 
SALİH BIYIK
 

Editör: TE Bilisim