BU ANLARI BEKLİYORDUM

Trabzonspor’un Slovak yıldızı Marek Hamşik, kariyerindeki ilk lig şampiyonluğunun keyfini çıkarıyor. Beinsports’a açıklamalarda bulunan Hamşik, “Harika duygular yaşadım, böyle anları çok seviyorum. Ben de tadını çıkardım. Şehir bu şampiyonluk tutkusunu tatmayı çok istiyordu onları görünce ben de çok sevindim.  Herhangi bir kıyafetimi kaybetmedim. İçeri girdiğimizde beraber oynadık zıpladık, ben de bu duyguları yaşamayı bekliyordum” ifadelerini kullandı.

KONYA VE G.SARAY MAÇLARI ÇOK KRİTİKTİ

Sezonun en kritik maçlarından birinin Konyaspor müsabakası olduğunu söyleyen Hamşik, “Sezon boyunca oynadığımız en kritik maç Konyaspor maçıydı. Kaybetseydik puan farkı azalacaktı, bence en kritik maç oydu. Galatasaray maçı da en kritik maçlardan birisiydi. 1-1 olduğunda kazanacağımızdan emindim. Golü attığımızda çılgınca bir sevinç oldu, ben de bunu kutlamaya çalıştım dedi.

HEP BERABER ŞAMPİYON OLDUK

Hamşik, “Bu takıma geldiğim günden itibaren buradaki herkesle beraber büyük bir aile olduğumuzu gördüm. Buraya geldiğimde bana söylenenleri daha net gördüm. Bu takımın şampiyon olabileceği söylenmişti. İlk andan beri şampiyonluk istiyordum. Birkaç galibiyet aldıktan sonra net gördüm. İyi başlangıçlardan daha önemlisi iyi bitirebilmekti. Son adımları da iyi atmaya başladık. Hep beraber şampiyon olduk” diye konuştu.

ŞAMPİYONLAR LİGİ HEYECANI

Şampiyonlar Ligi müziğini duymayı sabırsızlıkla beklediğini söyleyen Slovak yıldız, “Sakatlık sürecimde çok üzgündüm, yardım edemediğim anlarda dahi takım iyi bir iş çıkardı. Olabildiğince hızlı dönmeye çalıştım. Çok erken dönmek sıkıntı yaşatabilir zor zamanları atlattım. En son anlarda yardımcı olabildiğim için mutluyum. Hep beraber önümüzdeki sezonun neler getireceğine balacağız. Şampiyonalar Ligi müziğini burada duyacağız” dedi.

Editör: TE Bilisim