Sadece 3 puan kazandıklarını kazandıklarını hatırlatan Avcı, taraftarlara mesaj göndererek Adana Demir maçına taraftarları davet etti. 

Avcı özetle şunları söyledi: 

“Karagümrük beni futbolcu olarak piyasaya sunan bir takım. Tarihi kültürü ve bugünlere geldikleri nokta. Bugün saha planı olan bir takımla oynadık. Olimpiyat Stadı’nda güzel anılarım var. Rakibimizin planlı organizasyonu var. Oynadığımız en ciddi takımlarından bir tanesi. 

Bugün 3’üncü bölgede yaptığımız baskı çok önemliydi. Bunlara hafta içi çalıştık. Merkezi kapatıp kenarlara yönlendirdik bunun çalışmasını yaptık. Golü doğru zamanda yakaladık. Ne yapmaya çalıştıysam neyi istediysem oyuncu grubumuz buna cevap verdi. Şampiyonluk takım savunmasını iyi yapmaktan geçiyor. Bugün seyircimiz yoktu. 

Adana Demir maçına bütün taraftarımızı bekliyoruz. Hücumu da savunmayı da beraber yapacağız. Biz bugün hiçbir şey kazanmadık. Sadece 3 puan kazandık. Karagümrük’ün iyi bir oyun planı var onlara başarılar diliyorum. Takım halinde savunmayı doğru yaptık. Oyuncularıma çok teşekkür ederim. Kasket eskiden bir alışkanlıktı taraftarımız istiyor benim de hoşuma gidiyor. Umarım böyle devam ederiz.”
 

Editör: TE Bilisim