ZAFERLE DÖNÜYORUZ
 
Trabzonspor ligin en zorlu virajını İstanbul’da Galatasaray’ı mağlup ederek döndü. Başakşehir’in 2 puan gerisinden takibini devam ettirdi. Bordo Mavili takımımızı 3 puana taşıyan golleri Penaltından Sosa arka direk Novak, ve Shorloth attı.Trabzonspor içerde Antalyaspor ile oynaycağı maçı yeniden zafer havasına taşımayı başardı.
 
HAKSIZLIĞA YILMAK YOK
 
Sezon başından beri her türlü haksızlığa uğrayan; ancak sakatlıklara rağmen pes etmeden yolana devam eden Trabzonspor’un hem galibiyeti hem de sakat oyunculuların dönüşü yeni bir süreci başlattı. İstanbul’dan aldığı 3 puanla 61 puana yükselen Karadeniz Fırtınası Antalyaspor’u da rahat geçecek bir performans sergiledi.
 
TARAFTAR ÇİFTE KUPAYA HAZIR
 
Başakşehir’in Anatalya’da kazanmasına rağmen Galatasaray maçı öncesinde şehrin tamamını süsleyen Trabzonspor taraftarları bu sezon çifte kupaya hazır. Şampiyonluk için artık son 4 maça odaklanan Bordo Mavililer Türkiye Kupası’nın yanında şampiyon olması halinde oynayacağı Süper Kupayı da kazanıp bir sezonda 3 kupa birden kazanılan 1976-1977 sezonunu yeniden tekrarlamak istiyor.
 
Editör: TE Bilisim